Adsense-top

Ким екзекутирал 12 рептили, затова е всичко...

Напрежението около Северна Корея няма нищо общо нито с атомната бомба, нито са ракетната програма. Реално тях си ги има от години и днес нищо ново не се е случило.
Причина за заплахите на САЩ е, че Северно-корейският лидер Ким Чен Ун е заловил и екзекутирал 12 рептили, които били инфилтрирани в армията му. Сем. Ким възприема рептилите за заплаха за властта си, и внимава много за тях. От друга страна, управляващият елит на САЩ гъмжи от влечугоподобните извънземни, и всеки удар срещу някой от тяхната каста се приема много болезнено.
Нашите източници сочат, че Ким също така наредил да се запазят телата на екзекутираните, за да могат да се правят генетични експерименти с тяхно ДНК. Тъй като кодът им е доста различен от този на хората, вероятно е възможно да се разработи биологично оръжие - вирус или бактерия, които да нападат само рептили.
Така комунистическият водач ще може да се разправи веднъж завинаги с колонизаторите на Земята, при това без масовият народ изобщо да разбере. Единственото, което ще види е, че ще има повече неочаквани загивания и изчезвания на водещи политици. Но нищо повече.
В крайна сметка, до война едва ли ще се стигне, защото управляващият елит на Русия и Китай също се опитва да оказва съпротива на рептилите, и действията на Ким реално ги подпомагат.

Г.Н.

8 коментара:

 1. ами според мене мого малкое утрепал да бяха поне двеста триста рептила тогава си заслужаваши този ким е страшен човек сащ да внимават в заплахите срещу него че като нищо ще им извърти номер и щеги заличи та щеидът чак в океяна желаяму успех смелое момчето като има подкрепата на такава мощна държава китай и русия сащ да несе изживяват като богове ада станат послушнии те като другите стига са заплашвали ту този ту онзи неса вече тъй велики както преди отнето им е превъзходството с тяхната хитра отмъстителност свършидруг е на ринга ако икат света да ги уважава трябва да сложат оръжие ца примирие с тях итогава дачакат прожка и обич

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Не съм сигурен дали си просто трол който се шегува или имаш недостиг от магнезий и литий

   Изтриване
 2. Тайно общество,съставено от полу-извънземни полу-човеци, контролиращо твоя и моя живот :)

  ОтговорИзтриване
 3. О БОЖЕ!!!О КОСМОСЕ!!!О ПЛОСКА ЗЕМЮ!!!О ВЕЛИКИ ЗЕВСЕ И 300-та СПАРТАНЦИ!!!

  ОтговорИзтриване
 4. ХАХАХААХ!!!! еКЗЕКУТИРАЛ НА БАБА СИ 12 ХВЪРЧИЛА ХАХАХАХА!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...