Adsense-top

Нови партизани превзеха месокомбината на ГЕРБ, ще раздават суджука на протеста на 11-ти...

Терористична група, наричаща себе си "Внуци Чавдарци" днес нахлу в месокомбината в кв."Иван Вазов", известен като собственост на член на висшето ръководство на ПП ГЕРБ. Терористите, които не признават да са терористи, а се наричат "партизани", са задигнали около петдесет хиляди "подкови" съвсем пресен, предназначен за търговската мрежа, суджук. Загубите се изчисляват на около четвърт милион лева, ако ползваме усреднена цена от 25 лв. за килограм от ценното мезе.
"Суджукът не е за нас, а за народа" - обявяват партизаните в позив разпръснат из околния квартал. "Ще го раздадем на 11 септември на протеста пред Народното събрание" - добавят те.
Приблизително 50 хиляди души се очаква да присъстват на въпросния протест за пълна смяна на политическата система. Това означава, че терористите са подготвили по една "подкова" за всеки дошъл.
Редакцията ни се свърза с организаторите на протеста да попита това част от общия план ли е. Атанас Калев - основният говорител на начинанието, категорично се разграничи. "Ние не се занимаваме с тероризъм и с нападения над мандри и кашкавалници. Ние ще свалим властта със силата на народния глас на площадите". - обясни той.
Друг пропагандатор на протеста - авторът на тази статия Добри Божилов, обаче коментира по различен начин. "Аз лично поддържам партизаните. Време е някой да изтръгне суджука от лапите на ГЕРБ, и да го върне на народа. Суджука сега, и суджука по принцип..." - обясни Божилов.
Така, ако подходим логично, излиза че нападението е извършено от неконтролируема фракция в протеста, и без знанието на Калев и висшето ръководство. Вероятно обаче политически чадър срещу разследване ще им осигури Божилов, на когото никой от властта не смее нищо да каже, от страх, че ще го изтипосат в някое издание за фалшиви новини.
С внимание ще следим процеса, и ще видим дали наистина ще раздадат суджука на народа. И дали ще го раздадат всичкия, а няма да има по някоя и друга изчезнала "подкова" между месокомбината и площада.

Г.Н.

П.П.Припомняме, че протестът за изгонване на ГЕРБ от властта е на 11.09 от 17 ч. пред Парламента...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...