Adsense-top

Макрон: Бойко не трябва да подава оставка на 11-ти, това е недемократично, това е преврат...

Тежката глобална артилерия в защита на Бойко Борисов взе да дава първите си изстрели. В отговор на угоднически зададен въпрос на журналистка във френския град Нант, президентът Макрон обяви, че Бойко Борисов е много важен за Европа в настоящия момент, и не трябва да се позволява той да бъде разклатен. "Това е недемократично, ако с протести го свалят, това е преврат" - обяви Макрон.
Загрижеността на франсето вероятно се дължи на факта, че гласуването за убийството на 180 хиляди български шофьори в Европейския съвет е в края на октомври. Ако Бойко бъде изгонен, както се очертава, на протеста на 11 септември, то на гласуването ще иде служебният министър на транспорта. А ген. Радев вече даде да се разбере, че е против промени в директивата за ТИР-овете, която ще ни нанесе загуби за 9 милиарда лева. Така Макрон би загубил важен глас. В момента гласуването е на абсолютен "кантар", след като 9 страни са обявили твърдо "против". Ако се съберат 11 "против", директивата пада. Гласът на Бойко засега се брои "за" и Макрон твърдо разчита на него.
Разбира се, сваляне на правителство чрез законен и разрешен протест, не е никакъв преврат. Но за лицемерните европейци е важно само колко пари ще има за тях, а не какво точно е демократично някъде из колониите.
Който иска промяна, нека бъде на 11.09.2017 от 17 ч. пред Народното събрание. България се управлява от българите, а не от Макрон...

Г.Н.

1 коментар:

 1. Ако наритат задника на Бойко
  все едно че са наритали и
  задника на Макрон и за това
  пищи като курва ! Тъкмо излъга един глупак и изведнъж маневрите му се
  провалят! Народите от цяла
  Европа са възмутени от наглостта му да ги третира
  като второ качество хора!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...