Adsense-top

Не трябва да има протести на 11-ти, тогава почитаме американските жертви...

В разгорещения дебат около протеста за сваляне на Бойко Борисов на 11 септември, се включи и американският посланик Ерик Рубин. Вероятно разтревожен за най-вярната марионетка на САЩ в Източна Европа, той съобщи, че е против какъвто и да било вид протести точно на 11 септември, защото тогава се почита паметта на жертвите на тероризма от 2001 г.
На въпросната дата други протести няма предвидени, съответно - г-н Рубин очевидно иска да попречи единствено на бунта срещу ГЕРБ и мутренското правителство.
Това е е очевидно продължение на политиката, започнала още от Рузвелт да се подкрепят всевъзможни изроди и диктатори по света, стига да са лоялни на САЩ. Известната реплика е "Кучи син, но наш кучи син", произнесена по повод на латиноамериканско мекере, което през 30-те години американците са поддържали, въпреки терора над местното население.
Твърде малко вероятно е подкрепата на посланика да помогне, доколкото авторитетът на САЩ в България е на най-ниската си точка, и по-скоро може да се получи обратен ефект. Възможно е обаче по нареждане на Посолството, властите изобщо да отменят всякакви публични събития на тази дата, с аргумента за "почитане на жертвите на тероризма". Тогава протестът, насрочен за 17 ч. пред Парламента, ще стане незаконен и никой не знае какво точно ще се случи. Доколкото той вече реално не може да бъде отменен дори от инициаторите си...

Г.Н.

14 коментара:

 1. Този като какъв не е съгласен у нас да има протести на 11.09.?

  ОтговорИзтриване
 2. Ха!Че тук е България бе- Тиранин?!Кви американски жертви?!Ние се жертваме всеки ден за тая скапана държава!

  ОтговорИзтриване
 3. Това е антидемократично изказване на демократ

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Напротив! И пак напротив! Демократично е, защото демокрацията, още от появата си на белия свят в дълбоката древност, винаги е била власт на шайка изпаднали до дъното главорези от беднотията, без морални, религиозни и социални задръжки, които разбират властта като извор на богатство, т.е. на осигуреност срещу глада и мизерията. Тя винаги се превръща в тирания, което означава, че най-безскруполният от безскруполните взима еднолично властта и се превръща в цар. Той се съобразява само с необходимостта на момента, А тя е да запази властта на всяка цена и с всички средства.Макар историята не познава тиранин доживял до дълбока старост. Другите шайки не прощават!!!

   Изтриване
 4. Мнение - ние, българите, понеже сме бедни от незаконното ни според ЕС обиране от Мариците и от отказа да се плаща стабилна сума като в Гърция за военните бази, честваме нашите жертви на т. н. нова история с протести

  ОтговорИзтриване
 5. Американците не почитат нашите жертви от турско робство, от фашизма и от социализма. И след като те сами си взривиха кулите, без да им пука за невинните жертви, защо ние да изразяваме почит? Целият свят знае за това тяхно престъпление---този не го ли е срам въобще да се показва някъде !!??

  ОтговорИзтриване
 6. От какъв зор ще се съобразяваме с американските мераци!Те да си хващат пътя и обратно в САЩ!Тук са Персона нон грата!

  ОтговорИзтриване
 7. НАРОДА НИ РЕШАВА КОГА,А НЕ ВИЕ...

  ОтговорИзтриване
 8. Кое е това говедо, кой го пита!

  ОтговорИзтриване
 9. Ни дебат виждам в линка, ни съобщението на Ерик Рубин :D
  Познавах един Ерик аз - Ерик Еджанов. Много лъжеше още като малко цигле... потърсете го да го вземете да пише и той тука.

  ОтговорИзтриване
 10. БЪЛГАРИТЕ са обичлив и състрадателен народ,...

  Съпричастен е към невинните жертви от 11-ти септември и скърби за тях...

  Невинни хора по НЕВЕДОМИ пътища станаха курбан на "нечии" изродени мозъци и кръвожадна политика...

  Екскюз ми, сър посланник, народа ни вече 28 години е курбан на същите такива мозъци и политика, така че даже и да наложите на вашите (нашенски) марионетки да не разрешат МИТИНГА на 11-ти, то ТОЙ неотменно ще се случи с още по-голяма сила в някой от следващите дни...

  Послушните ви безгръбначни слуги няма да се разминат с НАРОДНАТА ЛЮБОВ...!!!

  ОтговорИзтриване
 11. КОЙ СИ ТИ, БЕ ?!? ПОЧИТАЙТЕ СИ КОГОТО СИ ИСКАТЕ ....МАКАР,ЧЕ Е ДИСКУСИОННО ...." КОЙ БУТНА КОЛИТЕ" ИЛИ " ТЕ САМИ СИ ПАДНАХА " ??? АЗ МНОГО ТРУДНО ЩЕ ОТИДА И СЕ КОЛЕБАЕХ , ПРИ ТАЗИ НАГЛОСТ ОБАЧЕ ,ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО НА 11.09.2017 Г. ДА СЪМ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА.

  ОтговорИзтриване
 12. Този мазен соросоид да се скрие и да не дава акъл на много по-умните от него. Разбрахме ги какво представляват с тяхните атлантически ценности. Мошенници и явни престъпници-толкова войни предизвикаха и избиха невинни хора. Афганистан, Либия, Ирак, Сирия и преди това Югославия - все тяхно дело. Нещастници мръсни, вървете си у дома да пасете кравите - за друго не ставате.

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...