Adsense-top

Не трябва да има оставка на 11-ти, това ще застраши атлантическата ориеантация...

Волен Сидеров бе предното "знаме" на русофилията, но днес
психо-десните политолози се страхуват от реални
анти-атлантически проекти, които не могат да бъдат лесно опитомени...
Въпреки вълната, която се надига в социалните мрежи, и е предварителен признак, че наистина на протеста на 11-ти ще дойдат хиляди хора, има и опити събитието да е провали.
Няколко водещи политолози от соросоидно психо-десния сектор вече обявиха, че правителството не трябва да се поддава на уличен натиск, какъвто и да е той. И ако трябва, следва да използва полиция и армия, но да не се оттегля.
Според тях, оставка може да доведе до нови избори и до нови проекти, които са анти-европейски и про-руски. При това няма се предвид нещо от типа на АТАКА, която се видя, че е лесно да се опитоми и да стане про-западна. Има риск от реални про-руски партии, които да застрашат атлантическото ни бъдеще.
Въпросните политолози донякъде да прави. В момента около 80% от народа са русофили, а в парламента няма нито една русофилска партия. Дори БСП, която се води опозиция, и нея я дърпа повече на запад и просто иска да смени ГЕРБ на сладкото място край атлантическата трапеза. А за народа и неговите възгледи, никой не мисли.
Идеите чрез полиция и армия обаче да се удържа гневния народ са доста утопични. Бойко Борисов е неистово мразен, и ако ползва сила, само може да предизвика всеобща революция...
За който иска да бъде част от промяната - 11.09.2017 г. - 17 ч. пред Народното събрание...

Г.Н.

6 коментара:

 1. Ако искате да умирате то недейте идва на 11 септември. На 11 септември трябва да бъде изринат атлантическия боклук. Из основи.

  ОтговорИзтриване
 2. ГЪДЕЛИЧКАТ ВИ ! ..... гъделичкат те от Гъдел нюз ! Различавайте новини от фалшиви новини ! Ухаааа кефите ме .... КОГА ЩЕ ПОУМНЕЕТЕ БЪЛГАРИ ? ТОВА Е ФАЛШИВА "НОВИНА " !

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. НЕ ,НЕ Е.ФАЛШИВИ СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

   Изтриване
  2. Отвори си очите и прочети : "НОВИНИТЕ , КАКВИТО..... НА ШЕГА " !
   ГЪДЕЛ НЮЗ е БЪЗИКилийкс !

   Изтриване
 3. Маринчо Антонов Кожухаров3 септември 2017 г., 22:14 ч.

  Искам по някакъв начин да Ви убедя че този протест ще е в полза на само на ГЕРБ ! кой го организира ???- един господ знай ,никой друг ! Това са ретроградни сили свързани със БККП/ БСП , с организацията на Николай Малинов наричащи се " РУСОФИЛИ " в същност не са никакви Русофили а бивши " АРБАЙТЕРИ " ходили на работа в КОМИ ,Таджикистан ,Узбекистан , Киргистан ,Грузия , Армения и навсякаде в съветската страна като строителни и други работници , някога по на 30 години а днес старци ! Остатъците от БКП също се наричат РУСОФИЛИ - да се смееш ли или да плачеш ??? Александър Паунов ,генерален секретар на една от ПЕТТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ в България , и МУЛТИМИЛИОНЕР също се води Русофил !? И Г. С. Първанов който подписа за влизането ни в НАТО също е Русофил ! Ако попитате БОРИСОВ , също ще каже че е русофил !В същност голямата ИГРА в ПОЛИТИКАТА е ТАЗИ в която ,да накараш някого да протестира СРЕЩУ НЕЩО примерно ПОЛ. ПАРТИЯ , може и да е с ЦЕ тази партия да остане на ВЛАСТ ! Такъв е и протеста на на 11.09.2017 г ! Питам Ви : КАК може сериозни българи , да идат на протест заедно с БКП / БСП ,да се наредят и се хванат за ръце с НАЙ - РЕТРОГАДНАТА партия в България - партия на бившата БКП ??? Как може да вярвате на К. Нинова ,на Първанов , и който и да е член на БКП / БСПче искат да свалят от ВЛАСТ Б. М. Борисов при положение че точно те го създадоха чрез организацията на Цветелина Бориславова " ГЛОБАЛНА БЪЛГАРИЯ " с пряка договорка на ЕВРОПЕЙСКИЯ ЕВРЕЙСКИ СЪЮЗ известен като " СИНЕДРИОНА !!!! С това си участите ще помогнете на БОРИСОВ да остане на власт !!!Осъзнайте се и не бъдете наивници и глуповати вярващи ,подобно на вярващите в някаква химерна религия !!!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...