Adsense-top

Вичев и психо-десните натирени от протеста на 11-ти - нямаме нищо общо, обявиха организаторите...

Протестът на 11 септември няма нищо общо нито със Сорос, нито с Протестна мрежа, нито с мрежата от психо-десни протестъри и анализатори. Това ясно обявиха от организационния комитет, който е образуван около Фейсбук групата "Национален протест срещу безобразията в България".
Основният организатор и лице на протеста е Атанас Калев, и той съвсем ясно даде да се разбере, че няма нищо общо с никакви "навлеци", които се опитват да се прилепят. За пълна яснота, бе пуснато и специално съобщение със снимката на Димитрин Вичев, до която пише, че той няма нищо общо с протеста.
Димитрин Вичев е неолиберален активист, чието име в последните дни взе да се спряга като "съ-организатор". Слагаха го заедно с Калев наравно. Това взе да отблъсква доста хора. А други - като Стефан Бъчваров - известен фейсбук русофил, обявиха, че ако идат на протеста, може да се сбият с такива като Вичев и компания. "Аз ще съм с Георгиевска лента" - предупреди Бъчваров. Други пък се заканват да идат със знамето на Донецката народна република.
Очевидно протестът е срещу системата, срещу Бойко Борисов, и до голяма степен - срещу евро-атлантизма, тъй като повечето присъстващи се очаква да са против Гейропа и американското колониално владичество.
Психо-десните и соросоидите се опитват да се прикачат към бунта, и след това да подменят целите му. Това няколко пъти вече се случи. Но както пишат и от "Национален протест", вече са си научили урока.
Всеки български патриот и желаещ промяна в окаяната ни страна, нека бъде на 11 септември от 17 ч. пред Народното събрание...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...