Adsense-top

Орбан: Подкрепям и 11-ти, и всеки друг протест, много е тежко да си сам срещу идиотите в ЕС

Протестът за смяна на системата на 11 септември пред Народното събрание, получи неочаквана подкрепа. По време на среща с работници в автомобилна фабрика, унгарският премиер Виктор Орбан обяви събитието в България за част от световната борба срещу олигархията на ЕС. 
Това стана, след като журналисти го попитаха до кога ще стои като самотна опозиция на развитието на ЕС, и няма да ли спре да пръвръща Унгария в "черната овца" на съюза.
На това той, донякъде ядосан, отвърна че е сам само сред елитите на ЕС, но народите на ниско ниво го разбират и подкрепят. И даде пример с готвения протест в София на 11-ти, който тръгвал отдолу, бил потискан от управляващите и му е наложено затъмнение по медиите. Но въпреки това той щял да се състои, и да покаже мнението на народа за случващото се в страната и в Европа.
"Аз от сърце подкрепям този протест, и всеки друг подобен протест" - казал Орбан и добавил - "Тези протести показват, че Унгария не е сама срещу пълната идиотия, която е превзела Европейския съюз. Рано или късно тези протести ще родят нови управляващи, и тогава на масата в Брюксел няма да съм сам, който се опитва да внася здрав разум..."
След тези думи, бил аплодиран от работниците, а журналистите замълчали и не питали нищо повече.
Припомняме, че протестът за изгонване на Бойко Борисов, но и за много повече - за смяна на политическата система, е на 11 септември от 17 ч. на пл."Народно събрание".

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...