Adsense-top

Истинските промени започват на 11.09.2017 г. пред Парламента!

Много хора питат какво предлагаме с Промяната за МВР!
Предлагаме Армия и МВР да станат след две години едно цяло!
Като структурите на Армията изцяло бъдат локализирани на границите ни с Турция и Гърция, като се настанят в нови военни поделения, които ще бъдат построени, вместо центрове за бежанци.
До всяко ново поделение ще бъде направен полигон за тренировки съвместно с всички съюзнически сили всеки ден, а армията ни ще се грижи само за опазването на сухопътните, морски и въздушни граници.
Полиция и Жандармерия ще се грижат за сигурността и спокойствието на всички хора в държавата разчитайки на най – модерните средства и технологии познати по света. Също така бюджета ще се изразходва в полза на хората на терен, докато администрацията, ще трябва да доказва с истинска работа, че заслужава пари.
Пожарната в чиито структури ще се влеят и Гражданска защита, ще разполага с неограничен ресурс за действие по време на бедствия и аварии.
Всичко това може да се случи след 2 години.
Но за да се случи трябва да започнем с Истинските промени, а те започват на 11.09.2017г. пред Парламента!

От Организаторите на Протеста

1 коментар:

  1. Не сте си написали домашното. Гражданска защита от осем години е в пожарната. От осем години, България е без Гражданска защита и изключително важните функции които изпълняваше тази структура

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...