Adsense-top

Домуса: Който иде на протеста на 11-ти, губи шанса да работи при мен (за 500 лв.)...

Намиращият се под пълна Фейсбук обсада Бойко Борисов, чиито дни в политиката сякаш изтичат, получи неочаквана подкрепа. Шефът на КРИБ и водещ фармацевтично-корабен магнат Кирил Домусчиев му се притече на помощ.
"Който иде на протеста на 11-ти пред парламента, губи шанса си някога да работи за мен" - това обясни Домусът, малко след поредния футболен мач на "Лудогорец". Около него бяха предимно спортни журналисти, но явно темата е болезнена за обкръжението на Бойко, и затова новината бе обявена пред отразяващите футболното първенство.
В момента Домусчиев е нарицатален за бизнесмен, който само мрънка, че нямал хора, и никой не искал да работи. Из медиите изтече информация, че в предприятията му се взимат по 400-500 лв. и затова няма много желаещи.
Какво ще прави с вече назначените, ако някой иде на протеста, не е ясно. Ще ги уволнява ли, или не. Възможно е санкцията да се отнася само за новите назначения, т.е. който иска да работи на Домуса за 500 кинта, нека не рискува да идва на протеста.
На който не му дреме за тия пари, припомняме че събитието е на 11 септември от 17 ч. пред Парламента...

Г.Н.

18 коментара:

 1. Всички заедно! Не се плашете
  от Домуса ! 500лв. Навсякъде
  вече дават ,а той ще остане
  без хора!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. А бе тоя за какъв се мисли. Крайно време е да му отрежем квитанциите.

   Изтриване
  2. Да ти еба майката копеле нещастно. 500 заплата да го духаш нещастник скалан

   Изтриване
  3. Въх ,заплашва

   Изтриване
  4. Че кой се плаши от ревльото. Само подлогите му. Такива елементи като мутри и дамуси, както и гришаганчевци нямат място в живота ни.

   Изтриване
 2. После БОКО ще му се отблагодари с държавни пари взети от нас.

  ОтговорИзтриване
 3. Домусе ти ловешки манталитет ли проповядваш вече 500 лева в ловеч е толкова не щем да работим за толкова кое да платиш с това а живеи с тия пари затова стоим неженени и при родители докога

  ОтговорИзтриване
 4. Домуз, преведено на турски е Прасе !

  ОтговорИзтриване
 5. Измислен бизнесмен забогатял с кражби,чак пък се и репчи.Егати наглоста.

  ОтговорИзтриване
 6. То, кой вече не е разбрал, че в България няма истински предприемачи, а лешояди, които оглозгват вмирисан труп - този на умрялата ни държава. Толкова години вече държавата е с най-ниските данъци в Европа, а крадльовците с много пари у нас не съумяха да изградят нищо конкурентно на запад. Едно автомобилно предприятие с китайците беше направено (Грейт Уол) - и то фалира! Автоматизация и роботизация, електрически транспортни средства, електроника - НИЩО! Мъртви сме!

  ОтговорИзтриване
 7. В нормална държана този щеше да е в затвора.

  ОтговорИзтриване
 8. вчера гледах повторение на интервюто с милионера Чападжиев ,три истински думи каза ,за да станеш милионер трябва да си мързелив,глупав и щедър ,кажете кое от тези качества притежават нашите милионери

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ами те повечето са мързеливи и глупави по милионерски, но не са щедри, а са по бай Ганьовски стиснати... Присъствал съм на сценка милионера идва с кола за 200 бона, сяда пие кафе и си чака рестото 20 стотинки :) :)

   Изтриване
 9. Една стачка в някое от неговите фабрики може да му подейста отрезвително.

  ОтговорИзтриване
 10. Който не отиде на протеста, става пожизнен фен на Лайногорец !

  ОтговорИзтриване
 11. Тук само олигофрени

  ОтговорИзтриване
 12. Аман от повярвали си смешници!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...