Adsense-top

Бойко: Никакъв протест няма да има на 11-ти, ако дойдат 300 души, хвърлям оставка...

В типичният му бабаитско-надменен стил, Бойко Борисов отговори на няколко въпроса, свързани с готвения протест на 11 септември пред Парламента. Това стана на среща с младежкия актив на партията, на която се промъкнаха и няколко журналисти. По повод на разрастващата се стихия из социалните мрежи, свързана с протеста, те го питаха как ще коментира случващото се.
"Никакъв протест няма да има на 11-ти! Ако се съберат 300 души, хвърлям оставка..."
С подобно изказване, премиерът по същество повтаря историята с президентските избори, когато обяви, че ако ги загуби, подава оставка. Тогава се смутолеви малко и отложи от първия за втория тур, а после и за по-натам, но накрая подаде оставка. Вероятно уплашен от огромното недоволство, което избра Румен Радев с 65% от гласовете.
В момента недоволството е съвсем същото, народът не се е променил, а това, че Цецо нагласи още едни избори и пак се озоваха във властта, не променя нищо. Отдолу боботи нещо, и ще изригне съвсем скоро. Дали на 11-ти, или по друг повод, това е без значение.
Дните на Бойко изглеждат преброени, а бабаитлъкът му по повод на протеста, може да направи броенето доста по-кратко...
300 души! Бойко, готви оставката! Народе, към площада...

Г.Н.

13 коментара:

 1. Аз ще бъда на първа линия да ти я искам оставката

  ОтговорИзтриване
 2. Много хора ще отидат на 11-ти въпрост е следния дали Бад Бойко ще се разкара най-после от политиката на България и ще спре да дърпа тази държава към самото дъно!!!

  ОтговорИзтриване
 3. имайте в предвид че много хора нямат възможност да дойдат по ред други причини , а искат.

  ОтговорИзтриване
 4. Бате ти Рапон колкото и да лъже ,че ще си подаде оставката,няма да да го направи, понеже е за затвора.Ако беше в САЩ,за толкова престъпления му се полага електрически стол или инжекция с отрова.

  ОтговорИзтриване
 5. 1. Тук не е САЩ, а западно-китайска провинция с елементи на руска губерния на границата с ориента.
  2. И какво ако на мястото на Бойко седне друг от същото "котило",данеби да потекат благините ит запада,Русия или недай боже Турция; преди 130г. интелигенцията,а не електората е стабилизирал България,а сега тя е извън нея.

  ОтговорИзтриване
 6. Аз ще докарам вулкана под Витоша

  ОтговорИзтриване
 7. Никой нр му иска оставката на дебила!По-скоро главата,и не само на него а на всички безродници изредили се през тия30 години да управляват!

  ОтговорИзтриване
 8. Пак избори така ли?Нов театър със стари артисти.Ядене и пиене подготовка за избори.Харчене на мильони пак?Бойко доволен ще купи три мильона кебапчета и остава на влас докато народа не му припомни,че е гладен.Нама проблем ще спретнем Избори

  ОтговорИзтриване
 9. The Three Lions GERB belongs to The BULGARIAN KINGDOM State before 14 Century .. It's a Symbol of BULGARIAN KINGDOM before BULGARIA to fall under Rule of Ottoman's Imperia ...Before This & After, this GERB was bring to West European Kingdoms from Bulgarian Aristocracy & you can see this like Emblem of many Cities in the West & also in the East & specially in England for British Kingdom ... ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZIA.. GERB 1930 godina ..HIMN "SHumi Mariza" ...GERB 1930 godina .. AzBukata predi 1945 godina ... SSAEDINENIETO PRAVI SSILATA ... ZZARSSTVO BALGARIA ... ... ... ... ... ... .

  ОтговорИзтриване
 10. Нов бардак със стари курви не става.освен всичко не само тои е за раследване,всички курви от бърдака са зараследване.Тава поголовно ограбване на активите на хората което направиха трябва да си го върнем,така че не 300 а три милиона трябва да сме там и да разбере че народа не е стадо и че трябва да уважава труда и търпението на народа,и че това което присвояват не е тяхно.трябва огън ,огън иначе няма да има прогрес и ред

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...