Adsense-top

Ще съкрушим протеста на 11-ти, така както съкрушихме сръбските предатели през 1885 г.

Вицепремиерът Валери Симеонов днес доста нервно приравни готвещите се да протестират срещу правителството със сърбите, които през 1885 г. коварно удрят България в гръб, за да попречат на Съединението. Това стана малко преди началото на честванията за събитието на пл. "Александър Батенберг". Симеонов се срещна с група от около десетина все още съществуващи фенове на партията му, които притеснени го попитаха какво ще става в понеделник, и губят ли властта. Ядосан, той сравни бунтуващите се българи със сърбите, а себе си с храбрия княз Батенберг, който отбил коварната атака.
До момента единственото, което е успял да съкруши Валери, е протестът в Асеновград, който бе на българи срещу ромския произвол. Тогава Симеонов успя да опази циганите и да защити "европейските ценности". После с десетки полицаи нападна няколко заведения в Сл.Бряг и разгони туристите, които започнаха да викат "Оставка".
Сега Валерко обявява част от българите за сърби и за подлеци, само защото искат да изгонят Бойко Борисов и слугите му от свещената земя на Майка България.
Кой точно е българин, и кой - предател, това историята ще оцени. Гражданите могат да дадат своето мнение на 11-ти от 17 ч. пред Народното събрание.

Г.Н.

2 коментара:

  1. Банда разбойници наместили се там
    И си въобразявате че България ви е бащиния а ние ратаи .

    ОтговорИзтриване
  2. това е българският патрияот когато става вапрост че ще му отнемат кокала да ви е жив и здрав

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...