Adsense-top

10-та по Рихтер: Жан Виденов подкрепя протеста на 11-ти за пълна смяна на системата...


Разкъртващ цялата олигархична система слух стигна до ушите ни. Надяваме се да е истина. Жан Виденов ще подкрепи протеста на 11 септември за цялостна смяна на политическата система. Слухът твърди, че го е казал пред свои близки, и до дни ще го обяви. Това би означавало да излезе от политическата сянка, в която сам влезе за последните 20 години, без никакви опити да се връща в политиката и да прави нови партии.
Както е известно, Виденов бе сред първите жертви на соросоидно-грантовата мафия. Той бе свален след създадена от Сорос валутна криза и спонсорирани от него протести. В същата година подобни схеми се приложиха в Тайланд, Малайзия, Филипините, Хонконг и Индонезия. Хонг Конг се измъкна от подмяна на правителството, защото мина под властта на Китай. Всички други минаха през тежки политически и финансови сътресения, почти огледално повторили модела при Виденов.
Точно 20 години по-късно, неолиберално-соросоидния модел е на смъртно легло. Съдбите на милиарди хора са опустошени от бандитския псевдо-капитализъм на едрата финансова олигархия. Народите разбраха, че такива като Виденов не са причина за кризата, а са жертви на банкстерите, заради това че са се опитвали да защитават народите си.
Виденов е автор на още няколко съдбоносни прозрения за разложението на системата. Негови са думите "журналистиката е прокълната", които той каза след като комплот на соросоидни медии доведе буквално до смърт друг честен човек - вътрешният му министър Любомир Начев. Какво стана с журналистиката виждаме всички днес. Също Виденов пръв определи прокуратурата като "тумор в държавния организъм". Това беше 1996 г., а едва 20 години по-късно го преоткриха Ристе Иванов, Европейската комисия и красиво-интелигентнтите.
В момента Жан Виденов е нещо като икона на българската политика. Счита се за единствения честен премиер, който някога сме имали. Той страни от самата нея и се занимава с наука и преподаване. Ако обаче наистина се присъедини към бунта срещу неолибералната мафия, това ще ознаменува изцяло нов етап в борбата.
Припомняме, че протестът е на 11.09.2017 в 17 ч. пред Народното събрание. Надсловът му е "Има такъв народ", а целта е изгонване на Бойко Борисов, но не само това - също и цялостна смяна на системата...

Г.Н.

12 коментара:

 1. Е, това не очаквах от вас.Да лансирате идеята за катарзиса на Жан Виденов.Ако смятате да вадите скелета от гардероба, никой няма да дойде на протестите и без това има съмнения.През последните месеци често срещах името на Жан Виденов с прилагателното "честен политик", единствен.Горкият Жан, дето по-дъртите му другарчета от партията го използваха и изхвърлиха.Не му дадоха милиони в куфарче.Дали е невинен, просто забравете.Та той непрекъснато подканяше директори на работещи предприятия да не си плащат кредитите, да забавят производството, да теглят кредити за да плащат заплати и т.н.Да не би някой да му е сложил пистолет до главата, могъл е да се откаже, могъл е да протестира.Сега излизат версии - млад бил, дрогиран бил, я стига.Ако смятате да търсите да ви управляват старите муцуни, ще пусна публикации във всички сайтове и ще спра протеста.Вие роби ли сте, които си търсят нов господар?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Абсолютно съм съгласна, тези го изкараха Света Вода Ненапита!

   Изтриване
  2. Най честният! Не ви ли утърва истината.

   Изтриване
  3. Е ти от къде знаеш че е подтиквал хора и директори да не си плащат кредитите.а и то няма нови муцуни да ни управляват.. всички са един дол дренки. Не казвам че той е човека но поне се е опънал на Сорос . А всички след него се надупват

   Изтриване
  4. Хубаво би било да доказвате твърденията си.Кои директори познавате,които са карани да взимат заеми.Титани на кухата мисъл има предостатъчно,нека да не ги мнозинство.
   .

   Изтриване
  5. И на тебе ли ти напълниха гушката да говориш за спиране на протеста бента е скъсан спиране Няма.

   Изтриване
  6. Млсд, зелен - може би, но жив за разлика от друг миннистър-председател.

   Изтриване
 2. Протеста не е безсмислен, както и априлското възстание не е било безсмислено.

  ОтговорИзтриване
 3. Както и окървавеният през първата половина на миналия век баш Първи Май в Чикаго!

  ОтговорИзтриване
 4. Както и окървавеният през първата половина на миналия век баш Първи Май в Чикаго!

  ОтговорИзтриване
 5. Протеста не е безсмислен, както и априлското възстание не е било безсмислено.

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...