Adsense-top

Подрепям "Протеста 300", Бойко е бедствие, незабавна оставка...

Бившият депутат, а сега граждански активист и журналист, Велизар Енчев официално се присъедини към подкрепата за протеста за смяна на системата на 11 септември пред парламента. Според него, премиерът Бойко Борисов е истинско бедствие за държавата и колкото по-бързо се справим с него, толкова по-добре за всички настоящи и бъдещи български поколения.
Велизар Енчев бе единственият достоен народен представител от Патриотичния фронт, който в миналия парламент си изпълни предизборното обещание и гласува против правителството на Бойко Борисов. Заради извъртания и схеми с Мутрата, на изборите за настоящия парламент, Патриотите претърпяха пълно фиаско, спрямо очакванията си. Те се гласяха за 50-60 депутати, а получиха 27 - по-малко дори от в предния парламент.
В момента Енчев не е депутат, а граждански активист, който участва в няколко протеста срещу КЕВР и държавната политика в подкрепа на монополите. Твърдо подкрепя призивите за "пълна смяна на системата", които са в основата на бунта на 11-ти.
В последните дни протестът взе да получава съкратеното наименование "Протест 300", заради очакването, че ако се съберат 300 души, премиерът ще подаде оставка. Прогнозите са за приблизително 100 пъти по 300, което би следвало да стигне и за следващите 99 оставки на Бойко Борисов.
Припомняме, изгонването на мутрите от властта е на 11.09 от 17 ч. пред Народното събрание.

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...