Adsense-top

Бургаският плаж стана предградие на ромско гето! Ето така изглеждаме пред туристите

Снимки: Burgas24.bg. 

Бургаският плаж се превърна в предградие на ромското гето Комлука. Гневни бургазлии непрестанно се жалват от нарастващия проблем, свързан с липсата на елементарна хигиена и човешко поведение. Най-страшно е положението на бургаския плаж! Тъй като голяма част от ромското население не работи и нито работи или пък учи, не е нужно да чака уикенда, за да се порадва на морето. По тази причина всяка сутрин огромни тумби се изсипват на пясъка, опъват чаршафи вместо хавлии и с поведението си отблъскват нормалните хора. Те се къпят в морето направо с дрехите, хвърлят отпадъците си където сварят, сякаш плажната ивица е огромен кош за боклук на тяхно разположение, облекчават физиологичните си нужди отново там - където играят децата им, пише Burgas24.bg.  Нещата отдавна са излезли извън контрол. На кадри, разпространени от медията, се вижда тумба смугли индивиди, навлечени с потни одежди, нагазиха във водата, образувайки кръг. Двама по-млади цигани превърнаха морето в арена на някакъв нов вид борба, докато другите пламенно ги окуражаваха. В същото време малки циганчета скачаха от моста директно в морето - нещо, което май беше забранено. Невъзможно е да обясниш на тези хора, че така не бива, че не е редно. Ромите винаги ходят на големи групи и стават агресивни, ако се опиташ да им отнемеш това, което считат за свое изконно право. При всичко казано дотук, не е никак странно, че бургазлии бягат от собствените си плажове и поемат кой към Гърция, кой към Турция. А какво да говорим за туристите - това ли е лицето, с което искаме да представяме България пред тях?  Истината е, че с всеки изминал ден Бургас по-категорично оправдава етикета най-добър град за живеене... но само за ромите!  Бургазлии загубиха райския кът на Стария Бургас, така както преди години загубиха красивата плажна ивица на Комлука - Южният плаж отдавна е превърнат в сметище, а циганите са вдигнали бараките си върху самия пясък. Простосмъртен там не може да отиде лесно, а ако случайно се озове безопасността му не е гарантирана. Дали скоро същото няма да се случи и с Централния плаж на Бургас?

Източник: Блиц

3 коментара:

  1. Първо искам да кажа че и циганите имат право да ползват плажа колкото всеки друг !!! Къпят се с дрехите защото така е прието при тях жените не могат да се къпят голи!.Ползвали чаршафи вместо хавлии хм какъв е проблема.ако искат и на черги ще лежат .Колко са тоалетните на плажа!.нима българите и чужденците не пикаят в морето ли.Ако жена се пече без горнище няма проблеми но ако циганка се къпе с тениска и клин голям проблем!.Я се стегнете бе хора страната ни е потънала в лайна виште първо себеси след това оправяйте циганите.

    ОтговорИзтриване
  2. смърт за циганите

    ОтговорИзтриване
  3. Правилно,циганите сме си долни боклуци няма спор.Колкото и да искам да ги защитавам просто гледката е очевидна,но ако говорим за учението в българия,мога да кажа че съм учил с българи които бягаха от часове и не искаха да учат.Но това е че училището беше на български език.Ако имаше турско училище циганите щяха да се подиграват с българите че говорят развалено нали.Искам само да кажа на моите събратя роми или турци все едно (това ли трябваше да стане,това ли искахте да говори всеки срещу вас,нали сте нинжи бойци но за какво,да се правите на интересни пред всеки.срам ме е от вас,долни сте и такива ще си умрете.aminiza koyayim ne bukadar yapiyonuz da herkeze rezil oluyoz.biraz asaya dusun bokluklar.utaniyom sizden sikeyim o bet suratlarnizi

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...