Adsense-top

Тръмп: Да разстрелваме ислямистите с куршуми, потопени в свинска кръв... работи безотказно

В отговор на атентатите в Барселона, американският президент излезе с радикална идея, която е забранена от неолибералната политическа коректност, но мнозина си я мислят. А именно - да се спре с "моркова" и да се извади дебелото "дърво".
Тръмп стори това с кратък статус в Туитър:
В превод: "Проучете какво американският генерал Пършинг е правел на терористите, когато ги е хващал. След това не е имало радикален ислям там за 35 години!"
Какво всъщност е правил ген.Пършинг? Това не е документирано никъде, защото вероятно би представлявало някакво военно нарушение. Но са плъзнали легенди, които витаят и до днес. Легендата е, че генералът заловил 50 ислямски терористи на Филипините. Това е някъде в края на 19-ти и началото на 20-ти век. Осъдил ги на смърт, което си е било напълно законно. Но изпълнението на присъдата е осъществено с куршуми, потопени в свинска кръв. Убил 49 от терористите, а 1 пуснал - за да разкаже на останалите. Страхът им сложил край на нападенията.
Тъй като прасето се счита за абсолютно забранено в исляма, то подобна екзекуция омърсява мюсюлманина, и със сигурност му отнема мястото в Рая. Затова и мотивирани от религията фанатици, много се плашат. Така, според Тръмп, Пършинг се е справил в тероризма.
В днешно време също има подобни случаи. В Дания предотвратиха строителство на джамия, като хвърлиха в парцела където трябваше да е, няколко къса свинско месо. Земята стана "омърсена" и джамията пропадна.
Макар и нестандартна, идеята на Тръмп никак не е лишена от смисъл. Защото действително тези самоубийци и всякакви орки с ножове и бомбени колани, те реално са водени от религиозни мотиви. Съответно - религиозна санкция може да помогне...

ДБНяма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...