Adsense-top

На Жеравна кипи оживена търговия с националните ни интереси


На Петрова нива „защитниците“ на националните интереси ги няма в множеството
Те избраха подобието на събор в Жеравна, с чевермета, гайди, стрелби с черен/димен барут и разни други демонстрации на простотии на власт имащите, отнели правата на малката община
На Петрова нива са се събрали над 10 хил. души, там е и гвардейската рота. Там е и президентът. Казват, че президентско присъствие има за първи път от седем години насам. Факт, който заслужава анализ.
„Защитниците“ на националните интереси . Онези, които години наред трупаха дивиденти (политически, а и финансови), днес са управляващи и нямат нужда от Петрова нива. Вече имат властта, така че идеите могат да се забравят, или да се изпратят някъде за време, когато може отново да са необходими.
И не е странно, че Каракачанов мълчи, не е странно, че неговите партньори В.С. и В. С. днес мълчат. Не са на ревюто в Жеравна, където кипи оживена търговия с националните ни интереси под формата на събор, с чевермета, гайди, стрелби с черен/димен барут и разни други демонстрации на простотии на власт имащите, отнели правата на малката община. Там присъствието е на добро управленско ниво в лицето на Цветанов.
А от Петрова нива добрата новина е, че премиерът Бойко също го няма и, слава Богу, не мърси тържествата с простащината си.
Един Тодор Александров ни трябва днес! Много ни трябва!

Автор: Любо Кольовски, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...