Adsense-top

ДПС ПРЕВЗЕМА СТРАНДЖА! ГОТВИ АВТОНОМИЯ! Ще Отцепи ли Турция две Български Планини?! Всичко за Коварния План


Хора на ДПС масово изкупуват земи в Странджа. Това издаде бивш високопоставен човек на Доган.
Често покупките на земята стават с подставени лица, а после сделките се изповядват втори път пред нотариус. Купуват се ниви, запустели къщи, имоти, гори и всичко, което е на тезгяха за продажба в обезлюдената Странджа планина.
Земята в Странджа е много евтина и почти не се котира на пазара. Селата са или тотално обезлюдени, или такива със затихващи функции, в които живеят само старци на пределна възраст. 80 % от къщите пустеят, други 10 % се рушат и се продават буквално за жълти стотинки. Има и множество обяви, в които къщи се предлагат на наематели без пари, само и само да има кой да живее в тях и да ги поддържа.
Градовете в района са два – Средец и Малко Търново. И в двата има отромен брой роми – цели гета. И докато Средец все пак е близко до областния център Бургас, то Малко Търново (в сърцето на Странджа, на границата с Турция) обезлюдява и бизнесът му се крепи предимно от шофьорите, които минават турската граница и се отбиват да похапнат или да си купят нещо. А понякога и да пренощуват в мотела на Валери Симеонов.
Странджа планина е обезлюдена, затова всеки, продал имот или нива там, се смята за голям късметлия.
Една от версиите гласи, че изкупените от емисари на ДПС къщи ще бъдат заселени с български турци, които сега живеят в бедни райони с малко земя и едва преживяват. Процесът няма да е бърз, заселването ще е постепенно, за да не бие на очи. А на ромски кланове ще им се плаща, за да се нанесат там. Идеята е малкото останали българи да избягат, защото няма да издържат на инвазията… Странджа постепенно да се превърне в турска територия… А след време да да се проявят претенции и за автономия.
Автономия се подготвя и в Родопите, алармира днес отец Боян Саръев по бТВ.
На помаците, които живеят там им се внушава непрекъснато, че истинската им държава е от другата страна на границата, нищо че тези хора са си чисти българи с мюсюлманска религия, които не разбират грам турски език. Но се строят ислямски училища, в които децата учат на непознатия за тях „роден“ език. Процесът е назрял до степен, че някои от по-младите помаци вече изобщо не знаят български. И никой не ги праща в големите градове да продължат образованието си. Изконно българското население на Родопите постепенно се ислямизира, християнството е потъпкано, на километри не се вижда църква или параклис! Само джамии!
Младежите вече са с промити мозъци и отдавна им се внушава, че отечеството им е Турция, а не България.
Автономията всъщност вече е налице, но не е териториална, а културна и политическа. Сега Родопите са крепост на ДПС и се държат здраво от етническата партия. В която партия, за съжаление, участват и много българи, които помагат всичко това да се случва, категоричен е Саръев.
Същото се подготвя и в Странджа.
Отецът недоумява защо официалната власт у нас се примирява и се прави, че не вижда процесите по ислямизиране, които текат в страната. Защо не се противопостави, защо не реагира на завземането и откъсването на цели територии, първо като политическо, религиозно и културно влияния. Но е ясно, че след време Анкара ще прояви териториални претенции и ние няма да можем да докажем, че там живеят хора, които говорят и разбират български език… и искат да се зоват българи.
Жалко!
ДПС винаги е на власт у нас, дори когато е в опозиция.
И към момента всички партии, без изключение, разчитат на подкрепата им.
Дори патриотите се правят, че не виждат проблема с Родопите и Странджа, защото могат да изхвърчат от властта, а това никак няма да им се понрави.
Борисов ходи отвреме – навреме да целува ръката на Ердоган, но по-скоро по молба на Меркел и ЕС, отколкото по собствена инициатива. А сега ще се наложи да лази на килимчето и за газ…
Ердогановият проект Местан се провали, но у нас има много хора, които работят за интересите на Турция.
И по-страшното е, че това са български политици.
В името на властта ще забулят народа с фереджета.
С фереджетата на послушанието и покорството, а патриотизмът ще остане само ненужна дума.
След което ще се наложи спешно да редактираме стихотворението на Джагаров:
„Земя, като половин човешка длан“
Докато накрая съседите не отхапят целия залък, наречен България! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...