Adsense-top

Силоваци стягат редиците заради циганската окупация на бургаския плаж! Заравят пиротехнически средства под пясъка?

Резултат с изображение за изображение рокери протест цигани

Без да са политически поддръжници на Яне Янев, рокери, силови спортисти и футболни ултраси от Бургас и региона подготвят акция: „Ред, законност и справедливост на плажа“.
Действията им са провокирани от циганската окупация и нечистотия на най- знаковото място на ивицата- Моста.
Разгласа за т. нар. силово възмездие няма официална, но наши източници споделиха, че става въпрос по- скоро за бивши и настоящи борци, боксьори и ММА бойци. Заявка за участие били заявили още рокери и футболни ултраси с различни пристрастия. Някои от тях били добри познайници на полицията от протести в различни точки на страната. По последна информация, дори се обмисляло „миниране“ на пясъка с пиротехническа средства.
„Щом като държава и община не могат да въдворят ред и позволяват тази свинщина, ние сме длъжни да изчистим лицето на Бургас. Недопустимо е то да се мърси с фекалии и употребени дамски превръзки, а нарушителите и провокаторите да останат безнаказани. Даваме още малко време институциите да се организират и да бъдат така добри да си влязат в ролята. Отлично знаят какво да правят, имат и ресурсите за всичко това“ казаха под сурдинка силоваците.
Те са се разлютили- на квадрат щом са видяли снимките в нашата и други медии. Както е известно стотици ромски фамилии използват широк периметър от плажа за пикник, забава, тоалетна и къпалня. Прииждат от цяла Югоизточна България и се скупчват на едно определено място, защото на Бургас му се е разнесла печалната слава за разграден двор в това отношение.
Неприятно впечатление правило, че представители на полицията и общинската УКОРС минавали неколкократно с велосипеди района на т. нар. бивак, но мерки не се взимали.
„Когато Бойко Борисов бе в Морската градина и включи с дистанционно ремонтирания фонтан, до един всички цигани бяха разгонени. Оттам насетне, уродливото статукво бавно и сигурно се върна триумфално. Не е честно!“ казаха пък спасители на плажа, които са поставени в разкрачено положение. Дали да полагат някакви грижи за нарушителите или напротив.
Репортерска проверка устонови, че идването и тръгването на смуглавите съвпада с влаковото разписание от и за Карнобат, Сливен и Ямбол.

Източник: Г. Георгиев, uniconbg.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...