Adsense-top

Илиян Василев: И този министър на икономиката е ”десен”!? Каква е разликата с Тодор Живков?

.

И този министър на икономиката е ”десен”!? Държавата най-добър стопанин!? Каква е разликата с БСП!? И ГЕРБ са в ЕНП!? Страната на абсурдите. Питам избирателите на ГЕРБ - за това ли гласувахте?! Това коментира в своята страница във Фейсбук Илиян Василев. И продължава: 
От това по-ляво, по-партизанско, по-комунистическо, по-мутренско поведение трудно може да се измисли. ПИБ - новата банка на Пеевски консолидира дълга, Банката за развитие /тя трябва да подпомага малкия и средния бизнес, а обслужва Корпулентни/ финансира.
Някой може ли да ми каже къде е разликата с Тодор Живков?
Мисля, да върнем "титлите" - другарят Борисов, член на Политбюро разпореди на другаря Караниколов, кандидат член на Политбюро, да изпълни разпореждането на другаря Пеевски - главен член на Политбюро. Те така си другарствуват.
Жал ми е за Томислав Дончев - той поне е умен - като гледам какво е принуден да говори. Цветанов също замълча. Вместо да си спасяват партията, те я оставиха на ишлеме на тандема Борисов - Пеевски.
От гледна точка на наглост и арогантност това е равнозначно на Пеевски в ДАНС. Нищо повече, нищо по-малко. Защото ни връщат в 1989 година.

Източник: Frog news

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...