Adsense-top

Вижте на кого е бил агент Бойко Борисов! Няма да повярвате!


Бойко Борисов е агент под прикритие! Той продава националните интереси и играе тройна игра.
От една страна е агент на Путин, а от друга се прави на пръв приятел на Меркел. Но и отношенията Меркел-Путин имат някакво друго измерение извън това на повърхността.
Тази шашкащи разкрития направи вечният борец за правда и ненавиждащ Русия антикомонуист Методи Андреев.
Той обясни, че преди президентските избори имало тайна среща между Борисов и Решетников, на която било наредено на нашия човек да не разрешава на мама Цецка да става президент. Защо? Един Господ знае. Трябвало да стане ген. Радев и то по заповед на Путин! /Смях в залата! И бурни и нестихващи аплодисменти!/
Борисов отдавна се бил предал на Путин и безпрекословно изпълнявал заповедите му. Затова и спрял „Южен поток“.  Тук обяснението на Андреев става малко неясно. Играта била такава, че Бащицата да се покаже предан към ЕС и привидно да накаже Русия, за да може тя да си построи далеч по-изгодния за нея „Турски поток“.
Бойко Борисов в Европа обяснява пред всички колко голям натовец  е. А  като си дойде тук вика : Ама вижте сега, тези санкции нищо не ни  помагат, трябва нещо да направим. И започна да прави газов хъб, но няма да го направи, защото такива нареждания е получил, продължава с „разкритията“ си Методи. Или ще го построи, но без връзка с Гърция и Румъния, което значи в полза на Русия.
И понеже Борисов само говорел, но нещо не правел, значи е агент на Путин! – категоричен е борецът за лустрация.
А като дойде Путин и завземе България, ще стане страшно. Затова трябва да се следят изкъсо действията на премиера и да не се допуска той да си играе играта. Ако трябва и да бъде свален от власт!
Недей така  Методи, недей така, Андреев!
Ще вземеш да изкараш Борисов национален герой в очите на хората, в устрема си да плюеш всичко руско и да изкарваш Путин най-големия враг на България!
Не виждаш ли, че Винету е легнал като пуделче в краката на еврогосподарите си и ако има начин, ще лъсне обувките им с език?
Не забелязваш ли, че ни е поставил под двойно робство – европейско и американско?
Не ти ли светва червената, пардон синята лампичка, че ако беше агент на Путин, щеше за лети с 300 километра в час по скапаните си от дупки магистрали?
Борисов има един култ – парите и нищо друго. И много самочувствие без покритие.
Празен е като балон, на който са му източили хелия.
Търси агенти някъде другаде!
Винету е агент само на себе си, на мафията и на суджука!
А ти…питай в някоя психиатрия чий агент си!
Може и да ти кажат!
Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

2 коментара:

  1. Не харесвам Борисов, но този Методи Андреев не знам какъв антикомунист е, но от приказките му си личи, че е УО (умствено ограничен)!

    ОтговорИзтриване
  2. Докато Мето беше в комисията по досиетата интригите му бяха по-правдоПОДОБНИ. Откакто го оставиха без почва под краката (без черно на бяло) съчиненията му силно подчертават неговата УО! И с тая фантастика скоро ще умре от глад ако разчита само на нея.А може и за него да се намери някоя НПО, рожба на татко Сорос.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...