Adsense-top

Нинова отговаря на Борисов: Защо не публикувате политиците в КТБ? Страх ли ви е? Да не сте вътре?

Резултат с изображение за изображение корнелия нинова

Задочната престрелка по медиите между лидера на БСП Корнелия Нинова и премиера и председател на ГЕРБ Бойко Борисов продължава.
От какво ви е страх и защо не публикувате списъка на политиците, облагодетелствали се от КТБ, зададе контра въпрос чрез фейсбук Нинова.
 След като сутринта социалистката попита от ефира на Нова телевизия кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева и организационният мотор на партията Цветан Цветанов знаели ли са, че Борисов иска да загуби вота за държавен глава, министър-председателят отговори. Не сме се сблъсквали с БСП на изборите за президент, те подкрепиха независим кандидат, бе реакцията на Борисов.
Нинова не му остава длъжна. Припомни му, че му е дала срок - 24 часа, да се кандидатира за държавен глава и, ако това стане, излиза срещу него.
Ето какво написа тя в социалната мрежа:
 Г-н Борисов реагира на участието ми в Нова телевизия. Ето и моят отговор: Г-н Борисов, от стенограмата за КТБ става ясно, че без да Ви е грижа за парите на хората, единственото, което искате, са оставки, т.е. гоните само личния си и тяснопартиен интерес. Слуховете говорят различни неща за фалита на КТБ. Единственото официално, институционализирано решение е докладът на Специализираната прокуратура. Там се казва, че има облагодетелствани политици. От какво Ви е страх този списък да се публикува? Да не би да сте вътре? Що се отнася до президентските избори, че не съм се явила - дадох Ви 24 часа да се кандидатирате и веднага се изправям срещу Вас. Да, ама не. Страх лозе пази. Относно независимия орган - на едно мнение сме, че членовете му трябва да се избират от Народно събрание, но различно за директора. Искате да го назначавате Вие. Ние предлагаме президентът да го назначава, за да има взаимен контрол между властите. И най-вече - Бузлуджа е светиня за стотици хиляди българи. Знам кредото Ви - разделяй народа си и го владей. Моето е - обединявай и развивай.

Източник: Епицентър

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...