Adsense-top

Борисов излъга цяла България, че ще сезира прокуратурата за „Цанков камък“!


Че Бойко Борисов говори, без да мисли, отдавна е известно на всички.
Че послъгва за дядо си, за филиите с мас, за суджуците, за скъсаните менискуси и куп дребни и по-едри тарикатлъци, също е ясно.  Че щедро обещава и после се разсейва и не изпълнява, го знаят и децата.
Но да хвърли в общественото пространство една опашата лъжа, че ще сезира прокуратурата за казуса „Цанков камък“ , при положение, че знае, че не може да го направи, вече си е пълна наглост.
Оказва се, че самият той е сигнализирал прокуратурата преди  7 години. Сигналът се е мотал, проверяван е от всички страни, търсени са виновници и не са намерени и производството е прекратено  през май тази година. За което е уведомен и жалбоподателят. Че данни за престъпление няма.
Ако Борисов не знае закона, сигурно има поне съветници, които да му го тълкуват. Не вярваме, че никой не му е казал, че  няма как да подаде втори път сигнал за едно и също нещо, което вече е разгледано от компетентните органи и е установено, че нарушения не са открити.
Тогава защо беше цялата тази пушилка? Защо мачото на Републиката обяви на всеослушание, че дава прословутия проект на прокурор?
Психолози описват личността на Борисов като Нарцис, който винаги иска да е в центъра на вниманието, във всичко да бъде НАЙ и да убеждава всички в правотата си и непогрешимостта си на Супермен, без значение средствата – например лъжа. А обикновените хора пък го наричат семпъл банкянски тарикат.
В момента обаче Бай ХХХ действа като тарикат, пък който се хване. Нека се раздухва стария скандал, нека у хората да се появят съмнения, че цялата опозиция е прибирала Тлъсти пачки от водното съоръжение, нека се вдига пушилка по медиите, нека се палят Нинова, Доган и останалите му врагове.
Така никой няма  да мисли за суджуците и филетата и кой ги изяде, за рекета над бизнеса, за цензурата, която излезе от медите и налази дори обикновените българи.
Няма да пита какво свърши правителството за 100 дни, освен че Валери Симеонов затвори няколко дискотеки.
Няма да пита защо поскъпнаха хлябът, месото, че даже и дрехите втора употреба.
Няма да се сети какво обещаваха министрите и каква я свършиха.
Даже няма да се рови защо от джоба му излязоха 3 милиарда за дълговете на КТБ, а и до днес виновни за фалита няма.
Днес ще дъвчем „Цанков камък“ виж ТУК, утре ще се пусне нова димка в медиите, а народът яростно ще се пени във форумите и ще се дели на леви и десни, на бойковисти и антибойковисти, на русофили и русофоби, на патриоти и фалшиви такива, на про и анти настроени към ЕС и САЩ.
Без същият този народ да се усети, че всички сме жертви.
Жертви на една българоубийсвена политика, която е издигнала лъжата в култ, а манипулациите в начин на на управление на стадото.
Интересно стадото дали ще продължи да се дърли, когато му дойдат първите сметки за отоплението през октомври, или най-после ще се обедини?
Ще поживеем, ще видим!

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...