Adsense-top

Браво, Каролев! Ти си пример за съвестта на българските управници! Поклон пред наглостта ти!


Владимир Каролев отново направи изказване, което шокира едва дишащите от жега българи.
Как е възможно мислещите с главите си мои сънародници да протестират срещу презастрояването на курортите – извиси пискливо гласче  във Фейсбук големият ни икономист.
Критикарите трябва да са наясно, че докато рипат и мърморят, вдигат бунтове и лягат пред някое дръвче да го спасяват, действията им водят  единствено до отлив на туристи. Като няма хотели, няма къде да настаним туристите, написа царският съветник.
„Искам да ви напомня,  че „презастроената“ България през миналото лято е имала доста по-висока заетост на хотелската база от самата Франция! Че сме достигнали нивото на Италия и това не го казвам аз, а са данни на Евростат!  Ако някой има идея  как ще приемем още 15 млн. чужди туристи, които искат да дойдат, но няма места къде да спят, ще го черпя черно Джони“ –  удари се в гърдите бившият неуспял кандидат за кмет на София от НДСВ. И бивш агент Камен към Трето управление, който сега твърди, че не помни да е бил вербуван и после да е снет от отчет.
Да, Каролев, прав си!
Трябва да застроим цялото Черноморие. Дюна да не остане, птичка да не прехвръква, дърво неотсечено да няма! Трябва да направим една безкрайна бетонна ивица край плажа от Калиакра до Синеморец!
Да си унищожим изцяло природата, за да има къде да спят пияниците и наркоманите на Европа! Да им построим по едно басейнче да се плацикат, или да правят балконинг, за да не се морят да ходят до плажа, пък то и плаж няма да има. Там ще са бар до бара, вертеп до вертепа!
И не само морето да застроим! Това Боровец, това Пампорово – за какво са ни тези гори? Сеч до дупка, писта до писта, хотел до хотела и кръчма до кръчма, за да има къде да пият туристите и през зимата.
И да ни похвали Евростат колко сме добри и как подслоняваме всеки мераклия да ни посети!
Браво, Каролев!
Браво, гиганте на икономическата мисъл!
Ти ще се бориш за строеж на хотелите и изливането на бетона, а Бойко ще асфалтира останалото от България!
А природата?
В сметките на наглеците тя не влиза.
Доларите и еврото са по-важни да влизат в джобовете на олигарсите!
Пък „високи сини планини, реки и златни равнини, небето нежно от коприна – това е моята родина“ да се обяви за комунистическа пропаганда и да се махне от учебниците!
Наистина, браво, Каролев!
Гордеем се с твоя патриотизъм!
И ни се плаче…

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

1 коментар:

  1. Този глупак явно не знае, че в известният испански курорт Марбея започнаха ДА РАЗРУШАВАТ хотели. Защото се разбра, че не само бетон е нужен, а и поне малко природа и зеленина. Май и при нас в един момент ще стане същото. Ама първо НЕКА ЗАСТРОИМ ВСИЧКО, за печалба на такива като Каролев...

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...