Adsense-top

Концерт на гербер-масон разкърти снощи съня в Сл.Бряг... Валерко никакъв го няма...

Концерт, организиран от близката до ГЕРБ фондация "Българска памет", разкърти снощи съня на Слънчев бряг. Въпреки невъобразимия шум и ритмите основно на брутален рап, не се видя нито един държавен орган да инспектира. Валери Симеонов също го нямаше, вероятно е спал сладко някъде далеч във вилите си или в станцията на Министерския съвет.
Събитието е част от турнето “Оne Love”, което стартира от Македония и представя основно рап и хип-хоп звезди от двете страни. Минава през няколко града, вкл. уважи Слънчака, въпреки строгите нови правила за шума. 
Въпросната фондация, която финансира турнето, е ръководена от видния гербер и масон Милен Врабевски. Тя стана известна, покрай субсидията на партия "Възраждане", която имаше идея частично да се прелее в нея.
Извън концерта, фондацията се занимава основно с прокламиране на евро-атлантическите ценности, а из сайта и е пълно с фотоси с Росен Плевнелиев и с депутати и евродепутати от ГЕРБ.
В рамките на принципа "град на греха", няма нищо необичайно в подобен концерт. Слънчев бряг е място именно за такива събития. Странно е обаче 88 децибела в дискотека да водят до затварянето и с цяла армия от полицаи. А далеч повече децибели, държащи народа неспасяемо буден, да си минат без проблем.
Явно смисълът на всичко е не да няма шум, алкохол и хазарт. Смисълът е тези "услуги" да се предоставят само от близки до властта. Т.е. Валерко не налага закона, а разчиства терена...

Добри Божилов
18-08-2017

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...