Adsense-top

Скандално! Експерт от Министерство на земеделието нарича Борисов "Облечен в незаслужена власт психопат!"

АЛЕКСАНДЪР АТАНАСОВ

АЗ, АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ АТАНАСОВ ОБВИНЯВАМ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ В ТОВА, ЧЕ:
НАСИЛСТВЕННО И ПРОТИВ ВОЛЯТА НА ЕЛЕНА ВЛАДИМИРОВА АНГЕЛОВА Я ПРИНУЖДАВА:
1 . ДА ВЗИМА ХЕРОИН И СТАНЕ ЗАВИСИМА ОТ НАРКОТИЦИТЕ;
2. ДА БЪДЕ БРУТАЛНО МАЛТРЕТИРАНА И ПОДЛОЖЕНА НА НЕЧОВЕШКИ МЪЧЕНИЯ И ГАВРИ;
3. ДА БЪДЕ ЧАСТ И УЧАСТВА В ПРОВЕЖДАНИТЕ С НЕГОВО УЧАСТИЕ ОРГИИ И САДИСТИЧНИ И БРУТАЛНИ СЕКСУАЛНИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА;
4. ЧРЕЗ ИЗНУДВАНЕ И ЗАПЛАШВАЙКИ ДА УБИЕ ДЕЦАТА И ПОСТАВЯ ОХРАНА И ОГРАНИЧАВАЙКИ СВОБОДАТА И, Я ПРЕВРЪЩА В СЕКУАЛЕН РОБ И ЗАТВОРНИК;
БОРИСОВ Е ОТГОВОРЕН ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА КРИСТИАН – МОЯТ И НА ЕЛЕНА СИН, ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ДЕТЕТО Е ЖИВО. (Имам информация, че поради това, че е искал да има дете от Ангелова, в пристъп на ярост Борисов е убил Кристиан – не искам да е вярна!)
ПРИНУДИЛ Е ЕЛЕНА АНГЕЛОВА ДА УЧАСТВА И ПОМОГНЕ В ОПИТИТЕ ДА БЪДА УБИТ, В ПОСЛЕДСТВИЕ ДА БЪДА ИЗКАРАН ПСИХИЧНО БОЛЕН.
СЪЩО ТАКА , ИЗПОЛЗВАЙКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИ КАТО ДАНС, БОП, ПРОКУРАТУРАТА, ПСИХАТРИИТЕ – „ЕКСПЕРТИ“, ДАНЪЧНИТЕ ДР.,  ДА УПРАЖНЯВА СРЕЩУ МЕН, СЕМЕЙСТВОТО И ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ВСЕВЪЗМОЖНИ РЕПРЕСИИ.
ОБВИНЯВАМ Борисов и в:
1. Два опита да бъда убит, за които той лично е извършил огранизация и е разпоредил да бъдат извършени. (За другите, нямам докзателства)
2. Използвайки наети от него лица е монтирал в къщата и апартамента ми психотронни устройства и  незаконна подслушвателна техника. Чрез тези устройства съвсем съзнателно е подложил мен и семейството ми на нечовешки манипулации и издевателства.
В България няма държава и всички мой опити и сигнали до МВР по случая оставт без резултат. Напротив, поради факта, че не закоността, а подмазването на силния на деня, е принцип на работа, „държавните органи“ започнаха напълно незаконно да ме матретират и тероризират.
Въпреки, че нееднократно съм запознал главния прокурор Сотир Цацаров и главния секретар на МВР Младен Маринов със случващото се и участието на Борисов, рзследване или каквито и да са действия по изясняване на описаното не бяха предприети. За случая и участието на различни властимащи и политически лица знаят в по-голяма или по-малка степен стотици хора и длъжностни лица.
Случилото се с мен, утре ще се случи на вас.
Надявам се да има институция, обществена организация, представители на трети страни и най-вече на Европейския съюз, който бил правов и демократичен,  да помогнат на един човек да върне живота и спаси семейството и детето и жена си от побеснял, облечен с незаслужена власт психопат.
Да бъде прекратен тормоза срещу възрастните ми родители и като цяло мои близки по „ЗАКОНОВ ПЪТ“, считам за практически невъзможно.
Зрелите тикви, особенно презрялите и разложените се късат лесно!
За всяко едно твърдение и смисъла на написаното отговарям  напълно и заставам зад всяка една дума.
Изложеното е съвсем малка част от рака на нашето общество, обхванал България и убиващ нас българите!
Бог да пази България и да я освободи от изродите.
Друго май не остава като възможност? Всъщност, дали има българи и хора в България, сега ще стане окончателно ясно.
Инж. Александър Иванов Атанасов
Държавен експерт в МЗХГ
п.п.
Имам данни за редица други хора, станали жертви на Борисов и престъпната му шайка. Повярвайте, защото това е истината.  Колкото и невероятна да изглежда, тя е ЕДНА. Истина, на базата на извършените действия и произтеклите от тях последствия!
Бележка на АФЕРА: Александър Атанасов КЪМ МОМЕНТА Е ЕКСПЕРТ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, с министър Румен Порожанов. Преди време той нашумя със скандала, че влезе въоръжен в Министерството, по-късно Миролюба Бенатова направи предаване с Елена Ангелова, която отрече нападките на Атанасов и от своя страна твърдеше, че тя е подложена на тормоз от страна на Атанасов.
В предаването се твърдеше, че Атанасов е с психиатрична диагноза, и че ще бъде въдворен в лечебно заведение. АФЕРА научи от източници в Министерството на земеделието, че Атанасов се е подложил на експертиза в турска болница, в Истанбул, като българският съд я е признал и той не е бил въдворен в психиатрично заведение. Миналото лято Атанасов е бил прострелян три пъти.
Върнат е като експерт в Министерството на земеделието, като източници от Министерството твърдят, че близък до Румен Порожанов.

Източник: Афера.бг

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...