Adsense-top

Ревизоро: Може да направим детска градина за митничари

.

Не може един човек да се назначава с доживотна заплата без да има качества. Всичко това се случваха при комунизма - наше момче е партизанче и не може да го пипаме. Ще работим за него, а то ще си прибира пари. После обаче не може да ги махнеш. Можем да направим и детска градина за митничари и след 30 години да имаме подготвени кадри. Това заяви Емил Димитров - Ревизоро по повод идеята да се махнат тестовете за митничарите.
След 6 месеца управление на началник в ГКПП той трябва да има нови методи, да се усъвършенства, коментира още депутатът.
Митничарите не знаят с кои държави граничим. Трябва системата да се промени. Като видиш биографията на митничар, си казваш, че става за началник, но не знае елементарни неща, които е трябвало да ги учи във висшето си образование, посочи Димитров. 
Насади се мнение, че митничарите са най-лошите хора в държавата, сега се оказва, че са най-глупавите. Трябва да довършим оградата. Да построим и такава с Гърция, защото не всички мигранти са минали от Турция, каза още Ревизоро.

Източник: Frog News

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...