Adsense-top

Домусчиев: Тъжно е, Европа си отива! Трябва всички да вземем мерки! Ние сме християни и трябва да останем такива!

Резултат с изображение за изображения домусчиев

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев се претиснил за поуплацията на населението в Европа.
Ето какво написа в своя Фейсбук профил.
„Тъжно е, Европа си отива! Трябва всички да вземем мерки! Аз имам четири деца. Ние сме християни и трябва да останем такива! Българи, замислете се! От много години помагам за инвитрото и ще продължавам да го правя. Раждайте деца, няма по-голямо щастие от това!!!“, написа бизнесменът в социалната мрежа.
Той е притеснен от негативната тенденция и призовава всички да бъдат отговорни и да вземат мерки за преодоляване на негативния феномен.
Изследване на известна световна медия показва, че населението се топи със заплашителна сила. Международната обстановка и войните унищожават цели нации.
Светът се променя. Раждаемостта рязко спада и на места достига до едва 1,3 деца в семейство.
Това е страшно малко и не дава възможност на нито една страна да се възстанови. Повечето население е застаряващо. Като се съкращава популацията се съкратява и нацията.
Коефициентът на раждаемост във Франция е 1,8, във Великобритания е 1,6, в Гърция 1,6, в Италия 1,2, в Испания 1,1. В целия европейски съюз средната раждаемост е 1,38. Когато населението на континента обикновено се увеличава, това е заради големия брой мигранти. 30% от населението до 20 години в Европа са мюсюлмани, а в някои страни процентът е много по-голям и достига до 45%.

Източник: БЛИЦ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...