Adsense-top

Запис на Бойко как се моли на Доган да го направи главен секретар на МВР

До дни Ахмед Доган ще пусне атомна бомба в политиката ни, научихме от изключително близки до Сараите източници. Причина за това ще са опитите на малка група хора на властови позиции да ударят по самия Доган, в опит да спасят собствените си кожи от разследвания за корупция и плячкосване на държавата.
Както вече първи писахме, Сокола е решил да извади Бойко Борисов от политиката. Но не бяха ясни точно механизмите, които ще използва. Сега лека полека слуховете изтичат.
Според нашите източници, ще се появи запис на разговор между Бойко Борисов и Касим Дал, който по това време е втори човек в ДПС и се считаше да сигурен наследник на Доган. Със самия запис не разполагаме, но източниците поясниха, че става дума за нещо от типа:

Касим Дал (КД): Царят ви има доверие, защото сте му били охрана, но при нас доверието се проверява по-обстойно.
Бойко Борисов (ББ): Всички ме знаят, че си държа на думата, каквото кажа, го правя.
КД: До сега не сте били в политиката, не сме сигурни ще се справите ли.
ББ: Имам опит в МВР, познавам групировките, ще се справя с всеки, който кажете.
КД: Ако се справите с тези, които ви посочим, това ще докаже, че ставате.
ББ: Ще ги разнищя, само ми дайте властта и списък.
КД: Този въпрос трябва да мине и през г-н Доган.
ББ: Ще убедя и него, че съм лоялен и ще изпълнявам всичко.

Така написано не е ясно дали е чиста стенограма от разговора, или е редактирано. Твърде възпитано изглежда за просташкия маниер на Бойко, който видяхме от други записи. Но дори редактирано, ако съдържанието е същото, то това би сложило край на кариерата му. Доган би го ликвидирал, при това без да се ангажира лично, а като използва лице, което вече е изгонено от ДПС и фактически му е враг.

Разбира се, всеки може да си зададе въпроса дали това са само слухове, и възможно ли е Бойко да се е оставил да бъде подслушан, след като има толкова опит в мутренските среди и в МВР. Засега единственото сведение в тази посока е случаят "Мишо Бирата", когато Борисов бе подслушан, дори намирайки се на поста "премиер". Дали преди това би могъл да се предпази, без да е на никакъв пост, и без да има власт, остава като въпросителна...

Добри Божилов
13.08.2017

11 коментара:

 1. Не спряхте с измислиците... Мислите ли, че някой ви вярва платени нещастници?

  ОтговорИзтриване
 2. Ние сме щастливци, а не нещастници, и за съжаление - никой не ни плаща :)

  ОтговорИзтриване
 3. Защо измислици? Познавайки вече лицето ББ, много е вероятно това да е вярно. Но и аз си мисля, че е възможно за по голяма прегледност, текста да редактиран...

  ОтговорИзтриване
 4. Не че обичам ББ, но се чудя,как не ви омръзна да бълвате лъжи и сплетни???? Мислите ли, че някой ви вярва???? Дебили!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Моля говорете възпитано. Не са 100% лъжи. Това, че Касим Дал е уредил Бойко, е известно отдавна. А дали има запис - това е почти сигурно...

  ОтговорИзтриване
 6. И къде е въпросният запис? Сигурно, все на сигурно го играете жълтите преси. Чували сме подобни записи на Бат` ти Бойко, ама нищо конкретизирано. Смятате ли, че са толкова глупави? И че ще си заложат "Д"то просто ей така? Ама вярно ни вземате за мезе. Не знам, който иска да ви вярва! Успешна седмица!

  ОтговорИзтриване
 7. Г-н Божилов, моля, уважавайте хората и не си играйте с нервите им! Това и други подобни, не знам как да ги нарека отдавна са поставени в категория "една жена каза". И в журналистиката трябва да има морал и лична отговорност за написаното. Запис нямате, лично Вие твърдите, "това е ПОЧТИ сигурно", тогава на какво основание възпроизвеждате "запис"? От времето на записа на Евгени Михайлов с танковете изтече много вода, време е и всички пишещи разтърсващи "новини" от този тип да престанете, независимо от това какви хонорари получавате. Заслужете3 си парите честно!

  ОтговорИзтриване
 8. абе то и да имаше запис, дали нямаше да е свален от интернет платформата веднага...нали трябва да бъдем заблудени овце и нищо да не се знае !!!

  ОтговорИзтриване
 9. Абсолютно в стила на Борисов! Тогава е в позиция на молещ и обещаващ и е по-внимателен. Днес е потънал във властта и просташкия си стил вече не прикрива!

  ОтговорИзтриване
 10. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 11. Като се има предвид какви шуробаджанаци са всички тия подлоги партийни и хич, ама хич няма да се учудя да е точно така. Те изтеклите грами на американците не бяха достатъчни да се засрами тая мутра и да се покрие, че това какво казал един пишман-хидроинжинер като Доган ли?! Всичките са си плюли в устите, но сме на тоя хал, не щото те са много хитри, а защото ние отказваме да приемем, че ние сме тия дето трябва да изринем сганта от високите и ниските етажи на властта и да върнем държавата на народа от ръцете на алчните, безполови потомци на "елита".

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...