Страховито Руско СУПЕР-ОРЪЖИЕ праща САЩ в… АДА! Янките в ПАНИКА!

Според преданията на Древния Рим, Богът на войната Марс, има двама непобедими помощници. 
Те се наричат Фобос и Деймос. СТРАХ и УЖАС. 
Именно тези две най-опасни за човека създания сега бродят из мрачните сънища на американските генерали и адмирали. 
И ги докарват до пълна лудост и параноя.
Всъщност древноримският Бог на войната винаги е помагал на Русия. 
По простата причина, че без значение от епохата, руснаците винаги са владеели изкуството да всеят страх и ужас в душите на своите врагове.
Така се случи и при инцидента с флагмана и първа гордост на американския морски флот- есминеца „Доналд Кук“. 
Важно е да отбележим, че тези „инциденти“ с американците винаги се случват на знаменателни за Русия дати. 
Така например „случката“ с Доналд Кук става на 12 април 2014 г. Тоест, в деня на космонавтиката. Което идва да подскаже на щатските военни, че руските Военно-космически сили са на светлинни години по-напред от прехвалените „модерни“ технологии на янките.
И така, 12 април е спокоен слънчев ден, в който гордостта на американския флот „Доналд Кук“ патрулира в Черно море. Само че руснаците отдавна са казали на щатските военни, че те, янките, нямат работа в Черно море. Но САЩ не разбират от блага дума.
Затова изведнъж, като че от нищото, на хоризонта се материализира един старичък руски СУ-24, който спокойно се приближава към американския есминец и неговата супермодерна бойна система „Иджис“. Моряците, които в този момент са на бойна вахта задействат робота „Иджис“ и се подготвят да прихванат руската Сушка, когато тя навлезе в обхвата на корабните оръжия.
Но не щеш ли, като по някакво чудо, точно когато СУ-24 почти се е приближил до зоната на обхват, бойният робот на кораба изведнъж угасва. Отказва цялата електроника и софтуер на есминеца. Замлъкват двигателите. Не действа корабното кормило. Целият кораб оглушава и ослепява. Дори не може да се придвижи и със сантиметър напред.
Както се изясни по-късно, тази пълна безпомощност на гордия „Доналд Кук“ се дължи на едно малко сандъче, прикрепено под крилото на руския изтребител. Това е новата руска система за радио-електронна борба „Хибини“.
Но хората от политическото ръководство на САЩ, макар че се изпотяват от страх, продължават да се правят на мъже и  пренебрегват това предупреждение. И продължават своя „Дранг нах Остен“.
Затова ги връхлита и следващия „инцидент“. Отново в Черно море. И отново на знаменателна за Русия дата. Британските и американски вестници съобщават за „странен“ инцидент в Черно море, станал на 22 юни 2017 г. А на 22 юни 1941 г., както знаем от историята, Хитлер напада СССР, слагайки началото на Великата отечествена война, завършила… всички знаем как!
Посланието е ясно. Русия предупреждава: Янки, вървете си у дома! Защото ще бъдете прогонени, така както Хитлер бе изгонен с огън и меч, от свещената руска земя.
Но да продължим с „инцидента“: Изведнъж и без някаква видима причина, ОТКАЗВАТ GPS-системите на над 40 американски бойни кораби, патрулиращи в близост до руските брегове.
Модерните и прехвалени щатски системи като че ли се умопобъркват. И започват да предават налудничави, напълно неотговарящи на  действителността данни. Така например, според данните на GPS-системите, един от американските кораби се намирал не в акваторията на Черно море, а… на 32 километра навътре в сушата, близо до турския град Геленджик. Друг кораб пък изведнъж се озовал в… близкия Космос. Подобни неадекватни „данни“ показвали и системите на другите над 38 американски кораба.
Паниката този път овладяла не на шега целия състав на щатските бойни кораби. Както и техните политически началници от Вашингтон.
Шокът, преживян от американските военни и политици изглежда е бил невероятен. Защото изведнъж разбират, по трудния начин, че Руската федерация, необезпокоявана от никого, провежда масов експеримент с най-новото си кибероръжие. А за опитни мищлета ползва десетки бойни кораби от Военно-морския флот на САЩ. И могъщият доскоро американски флот е безпомощен.
Страх и ужас сковават душите на щатските многознайковци и поради още една причина. Те разбират, че Русия отдавна е неуязвима за прехвалените американски роботизирани бойни системи.
Паниката ги парализира и защото осъзнават, че РФ е толкова напред в най-важните направления на съвременните военни технологии, колкото те едва ли ще могат някога да си представят.
Затова сега се ограничават само със санкции. И надуват мускули за пред света, белким подлъжат някой, че все още са първа суперсила. Че САЩ е имиджова държава с напълно куха имиджова икономика. И изгубят ли си имиджа, потъва и страната им. Затова сега бият фанфари и надуват мускули. Но през цялото време се молят на Бог да не направят нещо, с което да разсърдят Владимир Путин. Това е истината. Останалото са американски брътвежи за глупаци и наивници. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...