Adsense-top

Утробата на мюсюлманките — атомната бомба за бездетната старица Европа


«Архиепископът на Страсбург Люк Равел заяви, че «вярващите мюсюлмани знаят прекрасно, че тяхната сила е във високото ниво на раждаемост. Те ще ви кажат следното много спокойно: един ден всичко това ще бъде наше…».
Премиерът на Унгария Виктор Орбан предупреди за опасността от «мюсюлманска Европа».
Според него, «въпросът на следващите десетилетия е в това, ще я има ли Европа и ще принадлежи ли тя в бъдеще на европейците».
«В близките 30 години броят на африканците ще достигне над един милиард, което два пъти надвишава населението на целия Европейски съюз»
Демографският натиск ще бъде огромен.
Миналата година над 180 хиляди хора са емигрирали от Либия, а това е само началото.
Според комисар от ЕС, в този момент три милиона мигранти очакват възможността да пристигнат в Европа», заяви холандският политик Герт Вилдерс.
Европа извършва демографско самоубийство.
Преди броени дни бе извършен още един терористичен акт в испанския град Барселона. Защото Испания в продължение на много години е била под властта на мюсюлманите, много ислямисти считат, че имат правото да си върнат тази страна.
В същото време далеко от Испания началните училища се закриват от държавата, защото броят на децата там е по-малко от 10 % от населението.
Правителството превръща училищата в приюти за възрастни, защото в страната хората над 65-годишна възраст са 40 % от населението.
Това не е научно-фантастичен роман.
Това е Япония, страната с най-старото и най-безплодното население в света.
По данни на Националния институт за изследване на населението Япония към 2040 година ще има наполовина по-малко население от момента.
«Изтощени са жизнените сили на държавата».
Прогнозите предполагат, че след 15 години в Япония ще 20 милиона празни домове.
Ще се случи ли всичко това и с Европа?
Или в центъра на европейската цивилизация ще ….«вият» имами?

Петя Паликрушева,
News Front

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...