Adsense-top

Далавери освиркан от народа при опит за проверка в "Какао Бийч", спасяват го полицаи... (ВИДЕО)

Опитът за популизъм като лично направи инспекция в Слънчев Бряг завърши печално за вицепремиера Валери Симеонов. Той бе брутално освиркан и изгонен от... разгневения народ. Не от собствениците на заведението, и не от адвокати. А от самите хора.

Видимо от няколко любителски видеозаписа, виковете са разнообразни. Най-безобидният е "Оставка". Но има и по-груби:

"Ти си селяк бе"

"Ние ти плащаме заплатата, остави ни да се веселим"

"Гониш ни в Гърция да си дадем парите"

"Ама ти си "педал", бе брато..."

"Аре, отивай си"

"Грозна работа, господине, грозна"

"Нямаш аналог"

"Смешен си, ей..."

"И полицаите трябва да спят, имат семейства"

"Аз не знам за какво го пазят, от какво се пазиш бе..."

"Има в тази държава много по-сериозни проблеми, с които трябва да се занимаваш"

"Пара пара само, искате кеш да си събирате"

"Направихте ограда, от която откраднахте милиони"

"Тоя ако влезе, да си плати входа"

и абсолютно бруталното, употребено срещу някой, който се мисли за патриот:

"Българи - юнаци"...
Гледайки резила си, по едно време Симеонов вдига ръка в знак на несъгласие да бъде сниман. Това обаче е незаконно действие, защото за публични личности има вече съдебно решение, че могат да бъдат свободно снимани, защото общественият интерес надделява над личните права.

След като вижда, че народът не го иска, вицепремиерът се отказва от инспекцията и си тръгва под тежка полицейска охрана.

Сходен случай имаше малко преди протестите от 2013 г. Тогава Бойко Борисов отиде на мач, което той обича да прави, за да се изкара "народен човек". Публиката го освирха и изгони от стадиона. Официозните медии не съобщиха нищо, но из Интернет всички го видяха.

В Слънчев бряг постоянно стават инспекции на данъчни и всякакви други държавни органи. До момента не е имало случай народът да скочи на инспекторите и да е против проверките. Но като се появи някой от правителството на Бойко Борисов, това е резултатът...

Добри Божилов
13.08.2017

2 коментара:

  1. Поредния педал , беше най готино !

    ОтговорИзтриване
  2. Ама и тия баровци от Какао Бийч са големи педераси!! Действат така, като че ли и морето, и плажа са тяхна собственост!!?? Що направо не ги разкарат оттам?? Най-добре е да ги спрат да не вдигат джангър след 24.00!! Мани друго, ами нощем като почне джангъра затварят плажа и не можеш да минеш край Какао Бийч покрай морето, ами трябва близо половин час да заобикаляш Какао Бийч отзад и после да минаваш през тъмния като в рог път покрай река Хаджийска, за да излезеш пак на плажа и да си продължиш пътя покрай морето от Несебър към хотел Съни Бей...

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...