Adsense-top

Патреот ли си, к'ъв си бе, Валерка? Защо не свършиш нещо полезно вместо да се е*аваш с хората?

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ПОПИЛЯН ЗА АРЕСТА НА DJ СТАНЧО! Facebook гърми: Патреот ли си, к'ъв си бе, Валерка? Защо не свършиш нещо полезно вместо да се е*аваш с хората?

Обществеността изригна срещу Валери Симеонов. Да, вече категоричното мнение на хората е, че вицепремиерът по документи е абсолютен комплексар, който не може да бъде ръководна фигура в държавата и това е унижение на народа и пълна подигравка.
След скандалните действия и „похвалите“ си в социалната мрежа, Симеонов не подозира как отново настърви народа срещу себе си.
„Леле чак сега разбирам, че този полуидиот Валери Симеонов е тормозил не кой да е диджей а диджей Станчо. Какви са тия репресии бе ЧШШШШШ АЛООООУ. Патреот ли си, къв си бе Валерка? Защо не вземеш да свършиш нещо полезно вместо да се ебавап с честните хора?“, пита Любо Лъчезаров във Фейсбук (публикуваме част от написаното без редакторска намеса). Към текста има и пожелание да му излезе гнойна пъпка на... - вижте в галерията.
И това не е всичко! За пореден път Симеонов бива осмиван и унижен, а явно това му е нивото и за пореден път се издънва. Това няма как да не рефлектира и върху Кабинета Борисов 3, което е ясен знак, че управлението на държавата е на основата на лични сделки и принципа „ето ти това в замяна на…“.
„Валери Симеонов, това ли е най-великата ти акция на живота? Е няма такава държава, е няма просто такива политици, язък че се наричаме Българи.“, гласи друг коментар – този на Илиана Йо.
„Нещастници! Няма с какво друго да се занимавате ами ще се борите с шумът… Аз съм потресен. „Държава на закона“ fuckin bullshit! Надявам се да си добре, брат ми“, пише Йо Тотев в подкрепа на диджей Станчо и възмутен от неадекватността на Симеонов.
И не ви ли прилича Симеонов на Борисов? Само се самоизтъква като стане нещо, че видиш ли се преборили с това и онова, а всъщност всичко, което се опитат да си направят като ПР се превръща в посмешище. Посмешище за сметка на редовния данъкоплатец, който е репресиран и унижават, за сметка на онези по високите етажи, които са недосегаеми в държавата на мафията, а не в „държавата на закона“, както се опитват да ни залъгват.
Ето и още коментари:
Хорейшио Кейн Който се смее последен най добре се смее.
Don Eddy Kazasian Помяри, а не полиция!
Vladimir Nikolov Човек всичкото оправиха, до твоя лаптоп опря работата, сега ше има да те размотават да се занимаваш с тъпия Бг ченгелар и чиновник. Ей затва се радвам, че съм се махнал от там. Понякога ми се налага да се занимавам с Бг чиновника в някое наше посолство, което е нещо отвратително. Тъпашка история!
Nikola G. Paytakoff се чувства ядосан в компанията на Stanislav Peev Peev.
Това е една ш*бана порнография!! И един неоценен тъп бизнесмен, който си мисли, че като е станал политик и му е позволено да прави всичко..
Desislava Savova Ебаси боклуците смешни!

Източник: BNews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...