Adsense-top

Подпалвачът на ГЕРБ нямал дори кибрит, Светият Дух му дал огъня, и 300 млн. в джоба на Бойко

След пожара край Кресна - щети за милиони и един виновник. Съдът реши, че 30-годишният Костадин Митев остава в ареста. "Не е истина. Той нямаше с какво да го запали този огън. Нямаше нито запалка, нито цигари. Трябваше същият ден да отида да му занеса ядене, вода, цигари, всичко. Огънят вече гореше, когато отидох". Това заяви Стефка Георгиева, приятелка на Костадин. "Вечерта като се прибра беше уплашен и предположи, че ще обвинят него", казва още жената.
Както вече изтече информация във Фейсбук, този злощастен пастир е докарал печалба от 300 милиона евро за ГЕРБ и фирмите-строители на магистрала Струма. Ако го е направил и без кибрит, значи начинанието и благословено от самия Господ-Бог...

ГН

4 коментара:

 1. АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ ЗАДНИЦИ.НИКАКВА ИСТИНА, НИКАКВА ЛОГИКА,САМО СЕ ИЗЛАГАТЕ.ПРОСТИ ГАЛОШИ СТЕ.АМА ТАКАЕ,БОЙКО ВИ СРИТА КРАДЛИВИТЕ ГЪЗОВЕ,ГАЗ ПИКАЕТЕ,С НЯМА С КАКВО ДА ПЛАЩАТЕ НА ДРАСКАЧИТЕ.ЧИТАВ ТЪПАНАР НЕ ЗАВЪРТАТЕ ДА ДРАСНЕ ДЕСЕТ РЕДА.НЯМА ПАРИ.КОФТИ БОЙКО,ЛОШ ЧОВЕК.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Като Ви чета диалекта ми става ясно с какъв умствен багаж разполагате. А изразите употребени от Вас ми дават основание да считам, че сте израсли на улицата. Срамно е да се прави подобен коментар с подобен език. Препоръчвам Ви още малко училище, може и начално.

   Изтриване
 2. Ходи го лапай на Бай си Хуй бе УМСТВЕН ИМПОТЕНТ!!! Герберастка ОТРЕПКА нищожна!!!

  ОтговорИзтриване
 3. БОЙКО БОРИСОВ ТОЙ ДАНЕБИ ДА НЕ Е ЧЕРВЕН ЗАДНИК БЕ ОТВОРКО ПЕДЕРАЗЛИВ ,ЧЕ ТОЙ СИ Е КОМУНИС НО ПРЕДАТЕЛ СЪС СКАПАНАТА МУ ПАРТИЯ КОМУНИТИЧЕСКА - ГЕРБ, А ПАСТИРА ТОВА СА ШМЕНДИ КАПЕЛИ ТРЯБВА ДА ИМА ВИНОВЕН ТАКА Е ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО КОЙТО СЛЕД ВРЕМЕ ТАКА ЩЕ АРЕСТУВАТ КАТО ПАСТИРА !

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...