Adsense-top

Ексклузивно: От 3-ти август биографията на Бойко Борисов е на пазара


«Кристина Кръстева проследява живота му от 2-месечен. Разказва как дядо му, на когото е кръстен, краде жена си през дувара. Как Борисов избира хора за властта и още стотици неизвестни неща – само в книгата
Книгоиздателска къща “Труд” предлага първата сериозна, качествена и написана увлекателно биография на министър-председателя на България Бойко Борисов. Заглавието е “Бойко, който винаги се завръща”.
Традиционно големите световни политици се сдобиват с биографии още при встъпването си във властта. Въпреки хеттрика с премиерството Борисов нямаше досега.
В началото на третия му мандат журналистът от в. “24 часа” Кристина Кръстева, която отразява дейността му от дълги години, проучи и описа най-важните събития от живота на премиера. Книгата влезе на печат в навечерието на историческия пробив в отношенията ни с Македония – подписания от Борисов и колегата му Зоран Заев договор за добросъседство.
Най-интересното е, че публично достъпната информация е надградена със стотици любопитни факти, случки и обстоятелства, които са неизвестни, и то не само за широката аудитория. Събирани са от преки впечатления и от разкази на малцината, които са близки на Борисов или са били такива през годините. Книгата започва от кръщението на двумесечния Бойко, връща се на семейната история, при която дядо му Борис, на когото е кръстен, краде през дувара жена си Милойка, и стига до стратегически тайни на лидера и премиер Бойко Борисов. Издава например как избира хората си във властта.
На 24 май 2017 г. първият председател на Европейския съвет Херман ван Ромпой казва с респект за Борисов: “Бойко е политикът, който винаги се завръща.” И сякаш това изречение казва всичко за Борисов. Обичан от народа, респектиращ световните политици, добър, сърцат, свръхамбициран, изискващ и подозрителен. Всички тези качества на настоящия министър-председател са описани. Направен е опит да се разбере защо Бойко Борисов е феномен. Самият той не е проявил желание да се включи по какъвто и да е начин в книгата. Това уточнение от страна на издателя е важно, за да знаят читателите, че тя не е поръчкова и в нея няма елемент на цензура. В нея всички истории са проверени, но са пречупени през перото на автора. Умишлено Кристина Кръстева акцентира още от началото върху най-достойната черта на премиера – че е човек, който при зов за помощ откликва неизменно. Не че се оплакваме от магистралите му. И тях ги има…
Достоверността на всеки факт в биографията на премиера е 100% гарантирана. В нея ще откриете и над 100 снимки, част от които публикувани за първи път.  Търсете от 3 август в големите книжарници и добрите вестникарски будки. »

Източник: 24 Часа

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...