Adsense-top

Защо политиците след 1997г трябва да бъдат съдени за ТЕРОРИЗЪМ, а не измяна?

Резултат с изображение за изображение парламент политици

Защо политиците след 1997г трябва да бъдат съдени за ТЕРОРИЗЪМ, а не измяна?
Днес бях до едно странджанско село. В центъра на селото има уникален ХОРЕМАГ.
Настанихме се цялата компания и докато чакахме сервитьора се зазяпах в къщите. В един двор бе паркиран рейс ЧАВДАР. Тук вече времето спря и забравих къде съм……..сетих се как като малка се качвах в такъв рейс от Орлов мост до Летището. Номер 284. Сядах винаги на последната седалка и гледах стюардесите как се смееха докато разказват някакви приключения. Имах усещане че рейса летеше. Имаше много седалки ………… абе рейс в очите на дете огромен…..
Рейса изчезна защото сервитьора ме попита какво ще си поръчам…….. изстрелях :“ един икономист и чук за да му строша двата крака!’ Сервитьора явно не ме разбра, но пък компанията се захили.Всички ден гледам по някой мастит икономист, млад или стар как обяснява от малкия екран как икономиката в България върви с проценти на горе. МАМКА ВИ ДОЛНА ЛЪЖЛИВА!
Каква икономика бе тъпанари ? Купуваме рейсове от Китай вече вместо да си ги произвеждаме сами. Некадърни ли сме? Но не…….. някой счупи завода. Трамвай от Полша вкарваме. Защо? Щот нямаме художник да нарисува един трамвай и да го произведем? А-а-а-а-а. Няма електромотори за него? Защо? Щот развалихме Бакърена Фабрика. Що я развалихме? Щот рудата от МОК “ МЕДЕТ“ не е наша вече и не може МЕД да произведем…….за кабели в Бакърената….. глава ме заболя като навръзвам синджира.
ЦЕЛИ ОТРАСЛИ НА ИКОНОМИКАТА СЪСИПАХА ГАДОВЕТЕ! Всичко БЕЗ пари построено и ликвидирано! Днес това почти не може да се построи. ИНДУСТРИЯ НЯМА! И как икономиката тръгна на горе бе икономисти УБИТИ? Със субсидийте за селското стопанство? Или с КОРАБОСТРОЕНЕТО? Или с доматите? ТЪПАНАРИ – само се молете да не дойде на власт някой като мен! Икономиката ВИ ще ви е навре къде слънце не грее!
Ръст на икономика има само при ИНДУСТРИЯ, а не с вноса на всичко какво се сетиш.
Завод върху завод не оставихте! От АТЗ-Ст. Загора до последната фабрика в държавата ликвидирахте……
Чак ВОЖДА на народа излиза по ТВ и гордо рапортува за ръст някакъв си…… хъм.
Баце, не е нужно да си два пръста в главата за да разбереш че те лъжат и глупости дрънкаш!

Източник: IBTnews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...