Adsense-top

Ще има ли революция на 11 септември в България? Или ГЕРБ организира протест срещу себе си?


В България се мъти революция!
Цяло лято четем заплахи как ще бъде блокиран парламента и как управляващите ще бъдат пометени от справедливия народен гняв.
Но заплахите са във Фейсбук и революциите се правят предимно там.
От доста време наблюдаваме как хора, които се представят с измислени имена и измислено местожителство увличат след себе си недоволните и люто се заканват как ще обкръжат сградата на НС и ще изхвърлят всички оттам. Първата дата беше 5 август.
Никой не се появи. После 11-ти август. Метнаха се няколко ентусиаста, повъртяха се пред парламента и по липса на журналисти да отразят изявата им, се разпръснаха.
Друга „спонтанна революция“ се организира на 24 август, но този път съвсем никой не се вясна, а организаторът на бунта изтри профила си.
Това вече светна като червена лампичка и недоволните от властта завихриха бурна дискусия във Фейсбук. Едните надъхваха народа за протест и определяха нова дата, а по-разумните питаха какво ще правят пред парламента през август, когато депутатите са опънали морни тела по всички скъпи плажове у нас и в чужбина и в сградата няма никой. Срещу портиерите или чистачките ще протестират.
Сега новата дата е 11 септември. Това е в понеделник и за народните избраници е почивен ден.
Интересно кой буди непрекъснато народното недоволство и призовава българите на бунт. И то във време, в което нямат срещу кого да се бунтуват? Кой непрекъснато пали пожара на тлеещото отчаяние и безпътицата. Дали не са провокатори, които искат да измерят степента на готовността за революции и търпението българско? А после да проверят колко са непослушните. Направо в социалната мрежа, а които се хванат и на площада?
Дали това не е организирано от самите управляващи и анонимни кухи профили да призовават за протести, а после тихичко да се изнизват по терлици. На подобно мероприятие би завидила и Държавна сигурност. Пускаш мухата и броиш недоволните. А после ги привикваш в ДАНС. Активно мероприятие, изцяло в стил ГЕРБ. И Боко и Цецко. Да преброим инакомислещите, като ги пуснем по революционната пързалка.
А инакомислещи има много.
Цял един народ!
Но няма кой да го поведе. Това се опитват да ни внушат управляващите, организирайки бури в чаша вода.
Обаче истинската буря наближава. Ето какво пише с отчаяние   Невен Касабов в профила си.
А като него има стотици хиляди в България.
Ще има ли бунт през септември?
Може би да, може би не.
Само дано не го организират пак тролове, а истински родолюбци!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...