Adsense-top

bTV спря репортаж за пребити майка и дъщеря, които лежат в болница, ромите - дори се хвалят...

СКАНДАЛ! БТВ спират репортаж за пребитите от Цигани Брутално Майка и дъщеря, които лежат в Болница.
Когато, вчера ви информирахме за Бруталния случай на пребитата 51 годишна зъболекарка и 14 годишната и дъщеря в село Мокреш област Монтана
Ние обещахме на Мила Михайлова, голямата дъщеря на пострадалата да не оставим виновните ненаказани. Днес ние отново се свързахме с нея и научихме, че от БТВ отказват да излъчат репортажа, който са направили вчера в селото? Попитахме естествено, защо отказват и както се досещате са обяснили, че репортажа насаждал етническо напрежение?!
БТВ репортерката, която вчера е била изпратена на място да снима записа е потвърдила пред Мила, че е открила част от биячите и те с гордост са твърдели, че са извършили Бруталният побой – сега искаме да знаем БТВ, чии нареждания изпълняват и какво още чакат, за да излезе Истината в телевизионният ефир? Може би чакат някой да умре ли? За да имат Сензационни новини. Случаят в с. Мокреш е опит за убийство над две български жени от страна на ниско интелигентни същества с цел да утолят жаждата си за кръв. Десет човека, ако циганин без образование и морал е човек с бухалки и дървета в ръце са искали да убиват и само случайността и проливният дъжд е спасил може би, жертвите на побоя.
Днес те лежат в Болница, а БТВ продължават да се ослушват или да изпълняват заповедите на някой, който с цената на всичко иска да е на власт, вместо след Асеновград за който пак Страницата Национален Протест срещу Безобразията в България, наш партньор първи писаха вече трябваше да си е подал Оставката.
Отдавна знаем, че Държавата е на Автопилот и никой не се интересува от хората, но в случаи като този поне се надявахме, така наречената телевизионна журналистика да вземе нещата в свои ръце. Предлагаме на БТВ да предадат поне записа на Прокуратура, за да се видят самопризнанията на самозабравилите се цигани и да може да се предприемат адекватни действия за наказания на виновните, които и в този момент, се разхождат ненаказани. Не става господа журналисти да укривате улики и самопризнания на престъпници и се надяваме да не сте унищожили репортажа.

Източник: IBTnews