Adsense-top

АНТИ-ЦИГАНСКИТЕ ПРОТЕСТИ в Асеновград – РЕЖИСИРАНИ ОТ ГЕРБ! Вижте Защо Борисов Размаха Етническата Карта!


България отново се тресе от протести. Надъхани рокери и футболни ултраси атакуват ромската махала в Асеновград. Причината – бити млади български гребци от нахакани местни мургавелковци.

Дотук добре! На народа му писна от ромските набези и своеволия… и реши да раздава сам правосъдие, след като институциите не могат или по-скоро не искат. Циганската престъпност у нас е всеобхватна и масова. Буквално всеки ден подивели роми ограбват къщи, пребиват баби… Поводи за протести на българите – бол!
Но защо етническото напрежение ескалира точно в Асеновград и точно сега?
В България няма нищо случайно. Както казахме по-горе, междуетническите сблъсъци у нас са ежедневие: ромски деца млатят български в училище и по улиците, цигани пребиват и изнасилват баби, дерибействат в селата, крадат на поразия, безчинстват… Новината се появява в ъгълчето на някой сайт, минава и заминава и почти никой не й обръща внимание. По телевизиите водещите я съобщават между другото, със сериозен глас и печални физиономии. И в следващата емисия вече я няма. И как ще я има, като неолиберасткия ЕС тутакси ще скръцне със зъби, че не си дундурим малцинствата и не ги интегрираме. Абсурд!
Затова и у нас произволът е пълен: циганите си правят каквото си поискат, народът трае, медиите мълчат, а ЕС ръкопляска. Пък в знак на висше господарско благоволение Меркел даже позволява на Борисов да я целуне.
Но каквито и послушковци и отличници да сме, западната пропаганда повелява от време на време народното напрежение да се отпушва, като му се пуска вентила. Но не когато хората решат спонтанно, а когато протестът ще свърши работа и на правителството.
Да, боят в Асеновград беше само поводът! Боеве стават всеки ден, но този беше специален. Соросоидните и гербаджийски национални медии, които иначе мълчат като пукали по етническата тема, този път я подхванаха като невидели, платените от властта тролове започнаха да нахъсват групите във Фейсбук, по Бтв, Нова и Канал-1 упоително и надълго бяха интервюирани „печални потърпевши“, които още повече нагнетиха напрежението. Неизменните рокери слязоха от моторите и започнаха да слушат новини и да се нахъсват. Активизираха се и футболните агитки, а вестникарски заглавия с шрифтове като подкови наченаха да подгряват населението: СТАВА СТРАШНО! ИДВА КАТУНИЦА-2! ХИЛЯДИ АТАКУВАТ РОМСКАТА МАХАЛА В АСЕНОВГРАД. ЖАНДАРМЕРИЯТА ОБГРАДИ МАХАЛАТА!…
Придворните телевизии Нова и БТВ стигнаха дотам, че даже поведоха народния бунт и изиграха ролята на подстрекатели. Три дни преди планирания митинг, те през час съобщаваха на цяла България кога ще се проведе и в колко часа ще избухне „всенародното въстание“ и спонтанно недоволство.
Не ви ли се струва малко странно? Телевизии да обявяват протест и точния му ден и час, сякаш това е поръчано платено съобщение. И то бе точно такова! Защото всеки знае кой спонсорира най-големите ни медии да манипулират общественото мнение.
Че в България трябва непрекъснато да се протестира, е повече от ясно. Че никой почти за нищо не протестира, също е ясно.
И ако надникнем малко зад кулисите на протеста, ще забележим странни неща, които останаха невидими за народа. Нападението в Асеновград над спортисти беше само повод. Градът беше избран заради случилото се в него в момент, когато раздухването на етническата карта е важно за властта. Ако по това време беше станало каквото и да е циганско безчинство в който и да било друг град, тълпите щяха да бъдат насочени натам – рокери, агитки и други платени и безплатни ентусиасти и щатни протестъри… в перьод!
А причините да се състои този протест, противоречащ на обсебилия ни западно-соросоиден евро-американски и неолиберален мейнстрийм, са още по-ясни! Но никой по медиите няма да ги изрече. Освен Skandalno.net, разбира се:
На 1 юли бяха вдигнати цените на тока, парното и газта. Вместо народният гняв да се излее там, той бе пренасочен в Асеновград.
На 5 юли има обявен протест на полицаите, които ще стачкуват за заплати! Тоест, срещу правителството, което няма пари да изпълни исканията им за по-високи заплати. Униформените обаче бяха командировани да охраняват циганската махала в Асеновград. А в репортажите на телевизиите се прокраднаха множество уж случайни интервюта на млади български националисти, които показваха белези от палки по телата си с твърдението, че родната полиция бие по-лошо и от циганите.
На всичкото отгоре, за да стане картинката по-гореща и фрапантна, в пловдивската Шекер махала циганите се вдигнаха в защита на асеновградските си братя. Полицаите се защуряха между двата града, започнаха да местят техника и жива сила… А камерите на платените от властта журналисти се погрижиха полиците ни да изглеждат шашнати и безсилни, а на моменти и смешни, тъй като се подбираха специални и тенденциозни кадри от суматохата.
Някой доста си поигра, за да запали фитила на етническото напрежение и типично по Пожарникарски си поигра с огъня.
България настръхна срещу циганите и полицаите.
На утрешния си протест полицаите ще изглеждат смешни. Половината са командировани да вардят махалите, а отишлите на протеста ще бъдат освиркани.
А в това време се свика кризесен щаб за…жегите и градушките!
Кукловодът е доволен, куклите танцуват!
Циганите ще продължат да си безчинстват- всяко чудо за три дни! Българите да се примиряват, бунтовете са потушени, а правителството излиза от цялата тази, забъркана от самото него каша, чисто като младенец.
Сценарият на ГЕРБ мина по план.
А цените скочиха тихичко и нищо чудно утре да видим благодарствено шествие пред МС.
В България, тази нещастна територия, всичко е възможно!
Всичко!
Докато ГЕРБ е на власт, театъра на абсурда ще продължи.
Защото под управлението на тази абсурдна ГЕРБерастка власт, всеки осмелил се да протестира, бива изкарван Мунчо! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net