Adsense-top

Волен Сидеров: Чужди сили и фондации са истинските виновници за ромската престъпност


Лидерът на "Атака" посъветва протестиращите да насочат недоволството си към истинските според него виновници - чуждите сили и фондации, които по думите му са „създали тази анархия“
"Отношенията на България с Турция трябва да са прагматични, защото тя е геополитическа сила." Това обяви председателят на партия „Атака“ Волен Сидеров по БНТ. Бъдещето Европа е в „евразийски проект“, а членството ни в ЕС и НАТО е редно да се подложи на анализ.
"Външната политика на САЩ е опасна, особено в Близкия изток", каза още Сидеров. Той подчерта, че идейните различия с управляващата партия ГЕРБ не са проблем за него.
Във връзка с етническото напрежение в Асеновград, Волен Сидеров заяви, че от години е призовавал за конкретни мерки за справянето с ромската престъпност, но никой не го е чул. Той посъветва протестиращите да насочат недоволството си към истинските според него виновници - чуждите сили и фондации, които по думите му са „създали тази анархия“. 
"Аз съм против сблъсъците и кръвопролитията. Решението е в държавна политика, която не беше допускана отвън, затова призовавам хората да протестират срещу тези външни сили, заради които обществото е разделено", обяви Сидеров.

Източник: Гласове