Adsense-top

Глобяват вдовица, че продава собствено производство праскови на общински пазар... Гръцкият внос се продава без проблемиВ редакционната поща на IBTnews.bg са получили следното писмо.

Публикуваме го, без редакторска намеса.

Вчера в Бургас глобиха майка ми ,която е вдовица , че продава праскови без да е заплтила тротоарно право по сигнал от някой. Бяхме застанали в ж.к. Зорница до бл.19. И понеже нямаше къде да заплатим тази такса започнахме да продаваме. Нещата станаха инцидентно ,защото иначе щяхме да изхвърлим праскови около 300кг., защото купувачът не дойде да ги вземе и се принудихме да ги продаваме там на дребно.

След като искат да се плаща питам аз защо няма инкасатори примерно или как може господата от обществен ред да ти напишат акт , а не може да им платиш на тях на място за тротоарно право. И след вчерашния ден сметката е следната всячески се опитват да затрият родното производство с внос на гръцки праскови на 0.60 лв.

Отиваш да продаваш някъде да изкараш е дно парче хляб глобяват те .ИЗХОДА Е ЕДИН ХОДЯ НА РАБОТА ЗАНИМАВАМ СЕ С ЗЕМЕДЕЛИЕ ОТЛЕЖДАМ 20 ДКА ПРАСКОВИ ЗАЕТ СЪМ 7 ДНИ В СЕДМИЦАТА И СЛЕД ВЧЕРА ЧАШАТА ПРЕЛЯ МИСЛЯ ДА ЗАМИНАВАМ ЗА ГЕРМАНИЯ

ЗАЕДНО С ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...