Adsense-top

Забраняват Фейсбука на Десислава Радева! Вижте кой и защо Атакува Първата дама:


В България се върнаха годините на доносите! Но този път под давлението не на Съветския съюз, а по директива на Западните ни неоилиберални господари. Днес всеки някого докладва, всеки някого колади, а духът на перестройката и „сигналите“ на „будни и красиви“ граждани се върнаха с пълна сила.
И ето, появи се надъхана и възмутена бургазлийка, която изказа публично своето разтърсващо недоволство, което адресира незнайно защо до сайта ПИК!…
Себеназоваващата се Светлана Чернева от Бургас /иди я търси, пък и доказвай, че има такава/ „изригна“, както е модерно да се пише в заглавията и се нахвърли върху първата дама. И то не къде да е , а в читателско писмо до преминаващия от едни в други, но все управленски ръце, сайт.
„Призовавам Десислава Радева да си закрие профила във Фейсбука и да спре да манипулира хората с писанията си“, вие до несвяст в писмото си неизвестната радетелка за правда С. Чернева. И продължава: „Тази т. нар. Президентша Радева няма ли си друга работа, ами е седнала да дращи и да дава акъли на другите? Коя е тя? За каква се мисли? Като се е омъжила за генерал да не е голямата работа? Ние, свестните хора в България не щем да четем какви ги пише!“
(Ами защо тогава четете, госпожо Чернева?! Ние от Скандално.нет,  като журналисти, дори не сме помирисвали личния фейсбук профил на Първата дама, защото е неприлично да се ровиш в чуждото бельо и чаршафи! Но Вас, явно Ви влече воайорството. И не само Ви влече, ами се и възмущавате, че и писма до редакции пишете- б.а.)
„Не ме интересуват нито котката на Радева, нито какво си мисли за гей-парада“, продължава да се пени мнимата Светлана Чернева.
„Ама пък да й се чуди човек на акъла на тая Десислава. Няма ли си дом, деца, занимания, не плете ли, не шие ли, не чете ли книги, не излиза ли с приятелки? Вместо да си наляга парцалите и да си храни котката, тръгнала да пише из Фейсбук и да си казва мнението по разни въпроси. Абе, жена, стой си мирно и кротко! Много ти се иска да си  активна, популярна, да станеш звезда и любимка на хората. Обаче няма да ти се получи. С това агресивно /?!/ поведение Десислава Радева отблъсква хората и даже отиде по бял гащеризон  на юбилея на Симеон Втори!“ – продължава възмущението си читателката.
Странна жена е тази Светлана. Вместо тя да си гледа котката и да плете и шие, каквито съвети дава на Радева… вместо това тя дебне във Фейсбук какво написала президентшата, за да се възмути. То бива мазохизъм, ама чак пък толкова…
„Внимавай, Десислава. Румен Радев няма да те търпи да му рушиш имиджа. Хората гласуваха за него, не за теб. Призовавам властите да ти вземат телефона, да ти закрият профила, за да престанеш да се излагаш и да дразниш избирателите“ – завършва ядосаната си тирада госпожа Чернева.
А незнайно защо инфантилното и типично по женски заядливо писмо на анонимната женица, от две седмици стои на челно място, сред най-обществено значимите материали в сайта…
Съществува ли или не мистериозната Светлана е въпрос, на който трудно може да се отговори. От една страна в България примати колкото щеш – току виж някой съчинил подобно писмо. Но да направиш от него новина и то първа по важност, вече е най-малкото странно.
Всъщност изобщо не е странно, защото в момента ГЕРБ са взели на мушка Президента и се опитват по всякъкъв начин до го дискредитират. За целта ГЕРБ-ченгесарите използват похвати като следене, преиначаване на думи, ваденето им от контекст и пускането им в публичното пространство, обвинения по всички фронтове и всякакви позволени и непозволени средства. Включително и твърдението, че Радев бил обикновен шофьор на самолет, както се изказа по адрес на Президента неотдавна Валери Симеонов.
Съвсем неочаквано за ГЕРБ, обаче, наскоро стана ясно, че трябва да се борят не само с Президента Радев, но и със съпругата му, която е пи-ар, достатъчно умна и харизматична, със собствено мнение и истински го допълва не само в живота, но и в новия му пост.
Това дойде твърде много на Борисов, Цветанов и компания и те раздвоиха атаката си. За да смачкат и унизят Радев, насъскаха медиите да дебнат първата дама и да следят всяка нейна крачка, усмивка… че дори и постовете й във Фейсбук.
В нейно лице виждат противник, който лесно биха могли да отстранят! Но бъркат!
Първата дама не е нито Цецка Цачева, нито Лилито Павлова и не козирува на никого.
А да се бориш с една силна жена е трудно. Особено за отявлени манипулатори, които са свикнали да въртят парламента, медиите и народа на малкия си пръст само и единствено с ченгесарски методи.
Този път битката е кауза пердута.
Но господата герберасти ще го разберат по трудния начин.
А идиотски, поръчани, измислено-скалъпени и чисто фалшиви писма като това на Светлана само увеличават симпатиите на народа към Президентшата Радева и антипатията към ГЕРБ, която в проценти вече е 71!
Истинските мъже не се борят с жени.
Недостойно е.
Но къде ти у ГЕРБаджиите мъжественост? За доказателство вижте Цецко, Боко и Плевньо… И… без коментар! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net