Adsense-top

ДАНС, и другите силови служби, са българоезична, но не българска силова служба. Те са териториално подразделение на ЦРУ


Арестуваните цигани в Асеновград се заканвали с рязане на глави
А с какво да се заканват, като на това ги учат, и за това им плащат?
Ислямизацията на циганското мнозинство се извършва не под носа на ДАНС, а под зоркия поглед, и благосклонния контрол от ДАНС.
И причината за това е много проста: ДАНС, както и другите силови служби, са българоезична, но не българска силова служба. Те са териториално подчинено подразделение на ЦРУ, и тяхната главна функция е не да бъдат силов гарант в полза на туземците, а да изпълняват директивите на началниците си. Които по определение са диаметрално противоположни на интересите на коренното население, и на туземните данъкоплатци, разбира се.
Работата на ислямизаторите, вербовчиците, и идеолозите на уахаби и салафи сунитски ислям в България, и особено сред циганите по триъгълника Пловдив-Пазарджик-Асеновград, втори силов триъгълник Орландовци-Захарна фабрика-Малашевци в София, и демографските депа в Сливенско, Търговищко, и Монтанско не са тайна за „службите“. не са от вчера, не са и от преди месец. От години са! Не са скрити, не са подземни, не са законспирирани. Явни са! Пред очите на всеки, и всички!
Е, от гледна точка на циганите всичко си е просто, и ясно: САЩ рекламират мощно с холивудски методи и рекламни клипове кланетата на ИДИЛ в Близкия изток, показват зрелищно рязане на глави, разфасоване на хора, убийството им по особено жесток начин, винаги придружено с възторженото „Аллаху екбер!“.
Същото им обещават проповедниците, вербовчиците, и пропагандаторите в България. Обещават им господство на неинтегрируемия индо-европеец над бялото туземно население чрез рязане на глави. Циганите знаят, че българите знаят.
Циганите знаят, че ДАНС знае, и нищо не прави. Знаят, че нищо няма и да направи. Знаят, защото така ги учат.
Циганите знаят, че ДАНС и българите знаят, че циганите знаят, и пак никой и нищо не прави.
Циганите знаят, че в епизод 2 от сблъсъците в Асеновград (на спирката, след гребната база, и преди болницата) са натрошили (буквално) дете пред вратата на автобуса, и българите минувачи не са спрели да помогнат на българско дете, млатено от кафяви неинтегрируеми орки, които го чупят (2 счупени ръце, и ребра), посред бял ден, в центъра на града!
Защо трябва да се притесняват, защо трябва да се страхуват да кажат „Ще ви режем главите, мръсни българи гяури!“, даже и от ареста, или публично?
Циганите знаят, че когато извършат каквото и да е престъпление, и българите се разгневят, и тръгнат срещу тях, БЪЛГАРО-езичната полиция ще ги пази – тях, циганите-престъпници, от възмутените българи! Защото тази полиция е българоезична, но не е българска! По смисъла на функциите, на субординацията и на вектора на подчинението си полицаите служат на антибългарския колониален господар, колкото и патриотични да са иначе възгледите на някои от тях в чисто лично качество.
Този урок е преподаван непрекъснато за последните над 25 години. Даже и те са го научили!
И това е нормално! Нормално е територия под външно управление колониалният господар да решава – кой да живее, и кой да умира.
Кой да бъде бит, и кой да е биещият.
Кой да е ограбен, и кой да е грабителят.
Кой да е изнасилен, и кой да е насилникът.
И за да няма недоразумения – пак колониалният господар създава и назначава институции, силови и „правосъдни“ в това число, които да се грижат за поддръжката на този ред, който той е сметнал за нужен за дадената територия.
Именно затова в защита на циганите изскача адвокат-скъпа-кожа, какъвто 99,7% от туземците българи не могат да си позволят, колкото и да са онеправдани, и колкото и да е доказуемо това.
Именно затова са създадени тези институции, като НПО, (анти)Български хелзинкски комитет, и прочее инструменти за мачкане и наказване на туземците (от туземци-предатели – предателството винаги е добре платена услуга), и дори и силовите и правосъдните структури (МВР, ДАНС, БОП, Жандармерия, Съд, и прочее) на бившата държава България работят в защита, на който им каже господарят, и неговите говорители от НПО, и марионетното компрадорско правителство от управлявани управляващи.
Разберете нещо много просто: циганите са една от тоягите, с които господарят млати туземното куче.
Глупавото куче ръмжи и лае срещу тоягата, не срещу ръката, и не срещу човека, взел решението да го бие.
Умното куче заобикаля тоягата, и решава въпроса с нападателя. Тогава тоягата става безжизнена цепеница, която кротко си лежи захвърлена някъде. Може и в камината за подпалки да отиде.
Циганите са проблем-следствие, не проблем-причина.
В една държава циганите са проблем за 2-3 седмици, максимум месец. Но държава означава суверенитет.
Суверенитет означава правото да взимаш разумни и полезни за теб решения, и да ги привеждаш в изпълнение. Правото да вземаш нужните и изгодните за теб решения. Правото да вземаш решения, и да провеждаш политики в рамките на твоята територия, на своя народ, за благото на този народ в рамките на тази територия. Това е суверенитет – право да вземаш разумни и полезни за себе си, и за себеподобните си решения. Сам, без да ти нареждат от вън.
В колонията е иначе – всички стратегически, и повечето от тактическите решения се вземат от външния господар. Провеждат се, и се привеждат в изпълнение от туземци-ренегати, отцеругатели, и майцепродавци, поставили се в услуга на външния господар срещу интереса на народа си, и даже срещу интереса на голяма част от своите близки.
Преди да решим проблема-причина, няма никакъв смисъл да се гневим на ислямизираните и готови да режат български глави цигани.
Циганинът е проблем-тояга, който не може да се реши, преди да вземем решението да се избавим от ръката, която държи тази тояга, и от човека (външният господар), взел решението да ни млати с тази от многото тояги.

Коментар на публицистът д-р Пламен Пасков по повод на това, че арестуваните цигани в Асеновград се заканвали с рязане на глави