Adsense-top

Валери Симеонов пряко замесен в трафик на мигранти... Арестуваха дясната му ръка в Костинброд...

 
Координатор на партията на Валери Симеонов-Национален фронт за спасение на България-НФСБ е сред арестуваната вчера на магистрала „Тракия” банда трафиканти на мигранти.

При зрелищната акция на магистралата бяха арестувани две жени и четирима мъже, както и четири автомобила превозващи деветима нелегални мигранти от Турция към Сърбия. В бандата бяха заловени бивши полицаи.

Една от задържаните трафикантки, сочена за тартор на канала, е координаторът на НФСБ за Костинброд Анелия Велева. Бизнесдамата е бивш кандидат-депутат от партията на изборите през 2014 г. През 2015 г е кандидат за кмет от партията на Валери Симеонов в Костинброд, но получава малко над 2%.

Велева има собствен бизнес. Според събраните до момента данни тя е един от организаторите на канала от Турция към Сърбия за превоз на мигранти. Другата арестувана дама е с прозвището Камелия Дебелата и е от Хасково.
Според наблюдатели над подземния свят, съвсем възможно е ударът срещу Симеонов да идва директно от премиера Борисов. Той, както е публична тайна, е основният бос на целия трафик на тарамбуки към Западна Европа. Може Симеонов да е опитал да захапе част от паритe...

Източник: Breaking.bg, с редакции