Adsense-top

Ексбомбаджията Д. Тасев чете лекции в Акад. на МВР за "Борба с орг. престъпност", а за самия него 3 пъти са удължавани СРС, понеже бил обигран

добромир досев

Лицето Добромир Досев, бивша „дясна ръка“ на ексшефа на БОП – Варна Емил Михайлов – Добромир Досев, и двамата описани в писмо на Радослав Калчев – Черния Роди, как са взели подкуп, и заради което писмо двамата съдят АФЕРА, води курс и обучава студенти в Академията на МВР по „борба с организираната престъпност“!
Добромир Досев се изживява като лектор, благодарение на ректора на Академията на МВР Неделчо Стойчев и чете лекции на студенти от трети и четвърти курс. Точният предмет по който преподава Добромир Досев е „теория на оперативно-издирвателната дейност на полицията“.
Както е известно, Емил Михайлов и Добромир Досев, заедно с целия им отдел в БОП – Варна, подадоха рапорти за отпуск и отказаха да работят, „защото сайта АФЕРА им пречел“ – което е принос в световната история на специалните служби – служба „БОП“ да прекрати работа, тъй като една медия пишела и ги критикувала!
Както е известно, след проверка на Инспектората на МВР, и Емил Михайлов, и Добромир Досев и още техни колеги, бяха извадени от БОП и ПРЕМЕСТЕНИ В СРОК ОТ ЕДНА ГОДИНА по варненските районни управления.
Добромир Досев след изтичането на този срок от една година, последно завърши „кариерата“ си в селата към Община – Аксаково.
Както е известно, срещу ексшефа на БОП – Варна Емил Михайлов и Добромир Досев, а това лъсна по делото им заведено срещу сайта АФЕРА, бе водено досъдебно производство, стартирало по сигнал на тогавашния заместник директор на ОД на МВР – Варна Диян Нанов, досъдебно производство и към момента „секретно“, но приложено към делото, което водят Михайлов и Досев срещу АФЕРА. Досъдебното производство е за корупционни практики, а по него има три пъти удължавани СРС срещу Михайлов и Досев, тъй като „били обиграни и постовете им предполагат, че имат досег до цялата правосъдна систева и умеят да се пазят от СРС“.
Както е известно, по същото това „секретно досъдебно“ има показания на защитени свидетели, давани пред съдия, в които ясно личи какви корупционни практики са се вихрели в БОП – Варна по времето на Михайлов и Досев.
Както е известно обаче, варненски прокурор прекратява досъдебното производство срещу двамата бопаджии, „поради необходимост“, и така изпира биографиите им.
Та същото това лице Добромир Досев сега обучава студентите от Академията на МВР на „борба с организираната престъпност“.
Ашколсун!
Има какво да научите от Досев, бъдещи ченгета, за да пребъде службата БОП, ТАКАВА, КАКВАТО Е БИЛА, И КАКВАТО Е!!!, още дълги години. А и куцо, кьораво и сакато, и най-вече ъндърграунда на тази територия, знаят какво точно значи БОП. Майко мила… на какви „практики“ може да ви научи Досев!
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!
А ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИЯ ПОТРЕС Е, ЧЕ И ЛИЦЕТО ВАЛЕНТИН ЦОНОВСКИ СЪЩО ВОДИ ЛЕКЦИИ В АКАДЕМИЯТА НА МВР!!! СЪЩИЯТ ЦОНОВСКИ, ЗАМ -ШЕФ НА БОП ПРИ ЦВЕТАНОВ, КОЙТО СЪТВОРИ КУПИЩА БЕЗУМИЯ ПО Т.НАР. „АКЦИИ“ НА БОП И ПОСЛЕДВАЛИТЕ „ЗНАКОВИ“ ДЕЛА, ПО КОИТО В СЪДА ЛЪСВАТ БЕЗОБРАЗИЯТА НА СЪЩИЯ ТОЯ ЦОНОВСКИ!

Източник: Afera.bg