Adsense-top

Народът заби звучен шамар на „БОРИСОВ 3“! Ще направим НОВ КАБИНЕТ, оптимист е Цветанов!


Народът даде своята оценка на кабинета „Борисов 3“ и тя е среден 3.
Два пъти  повече са българите, които са отчаяни и настроени песимистично за развитието на страната и то едва три месеца, след като правителството е започнало мандата си. Оптимистите също се топят и процентът им е повече от скромен. Той е доста по-нисък от този, който направи ГЕРБ първа политическа сила на изборите.
Това показват цифрите на социологическо проучване на  агенция „Медиана“, което бе направено в средата на юли. Данните от него бяха огласени тихо, почти под сурдинка, а повечето медии се направиха, че не ги забелязват.
Освен масовият песимизъм за бъдещето,  данните сочат,  че близо 40% от хората смятат, че жизненият им стандарт се е влошил и живеят по-зле. Само  18 на сто отчитат подобряване на благосъстоянието на семейството си.
Изследването на Медиана показва силно доминиращ песимизъм и усещане за обедняване на анкетираните. Много от тях споделят, че надеждите им са излъгани и предизборните  обещания не са спазени от страна  на управляващите. И са станали жертва на откровена лъжа по време на изборите.
Едва тримесечното ни правителство има  54% неодобрение и разочарование от министрите и депутатите. Само  26% от анкетираните твърдят,  че управляващите им вдъхват кураж и надежда за по-добър живот, другите са на обратното мнение. Спада и доверието към ГЕРБ.
Оценката, която е поставена от  хората на правителството, е среден 3,39!
При такава оценка едно истинско, но не БЪЛГАРСКО правителство веднага ще си хвърли оставката! Ама веднага!
Но нашето реши, че не го плюят, а роса капе.
На всичкото отгоре проучването е направено преди да гръмне СУДЖУКГЕЙТ.  Ако в момента се направи ново допитване, резултатите ще са още по-трагични, защото това, което се говори между хората, се оказа истина. ГЕРБ са се обградили с местни феодали, които смучат фирмите, взимат пари и стоки, рекетират ги, окупирали са всички контролни органи и ха не си платиш, ха започват проверки до дупка, докато не ти закрият тотално бизнеса и не те оставят на улицата.
Тази истина каза в ефир шефът на фирмата със суджуците,  който е бил предупреден – плащаш, или лошо ти се пише!
На същото положение са и повечето фирми. Плащат данък „ГЕРБ“, за да ги оставят да работят. Затова и подкрепата към партията на Борисов главоломно взе да пада.
Нещата уверено вървят към оставка, а народът към бунт. Хиляди се заканват да залеят площадите с протести през есента.
Борисов се е покрил, както винаги дълбоко, но вечният оптимист и манипулатор в партията Цветан Цветанов с присъщия си партиен идиотизъм заяви: „Като не им харесва „Борисов 3“, ще направим „Борисов 4“!
Цинично, нагло, безпардонно, по герберски!
Думите му целят две неща. Българите да разберат, че ГЕРБ винаги ще е на власт и винаги ще печели избори, дори да са през половин година! И няма накъде да мърдат.
И че Борисов ще прави кабинети, докато сме живи! 3, 4, 5, 6 – 66 няма значение!
А българите трябва да търпят и да не мърдат много, защото отърване няма. Само могат да им вземат бизнеса, заплатите, пенсийките по болест и колкото повече кротуват, толкова по-добре ще си живеят.
Тоест по-леко ще умрат!
С което косвено си признава, че изборите у нас не са честни, а нагласени, че винаги има резерв от 1 милион мъртви души в избирателните списъци и дори самият Борисов да не гласува за себе си, пак ще спечели!
Докога бе, наглеци?
Докога?
С тройка се отива в края на редицата! И се стои там, докато ученикът поумнее и започне да се развива.
Нас не само ни управляват доказани политически недоразвити питекантропи с по една гънка, но и гьонсурати тотално забравиха, че народът е този, който би трябвало да ги избира, народът ги храни и той е този, който може да да им покаже червен картон.
Тройкаджии, скрийте се!
До гуша ни дойде от лъжи и манипулации.
Скрийте се, или наистина ще ви изринем.
Този път ножът опря до кокал и идиотското хилене на Цецо няма да помогне.
Вън!
Искаме чести избори, умни и можещи политици, загрижени за хората, а дотогава президентска република!
Изчезвайте, или ви чака съд!
Най-страшния!
Този на народа!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net