Adsense-top

Още 2 ромски погрома - в Смолян и Бяла помлени българи, Бойко 3 дни успешно крие...

Ромските погроми продължават, заедно с неистовото усилие на правителството да потулва случаите, в опит да съхрани разлагащата му се власт.
3 дни, по нареждане на Бойко, се потулва брутален побой в Смолян, който прати български младеж в болница. При това много активен българин, такъв който се е хвърлял няколко пъти за кръста на Йордановден. Казва се Георги, и вчера бе организирано бдение в негова подкрепа в родопския град. Разбира се, медиите нищо не съобщиха. Вместо това, Бойко им попълни времето с поредната си глупост.
Георги е станал жертва на побой с колове и камъни, след като защитил 15 годишно момиче-българче, от заяждания, бутания и спъвания от циганите.
Сходен случай се развива снощи в Бяла, където група цигани нападат с нищо не предизвикани българи, на изход от дискотека. Едно момче е в кома. Това става, след като му поискали цигари, и той нямал. Последвал удар с бутилка. Момчето, на име Алекс, се свлякло и само успяло да звънне на братовчед си, преди да припадне. Братовчедът го намерил окървавен и извикал Бърза помощ. В момента е с хематом, кома, и опасност за живота. Заради 1 цигара, в комбинация с необузданата агресия на част от ромите, които до такава степен са оскотели, че вече не разбират какво е човек и каква е стойността на живота.
Ужасените родители и на двете момчета, се молят за живота им. Цяла България, без Бойко Борисов, е с тях... 

Добри Божилов
09-07-2017