Adsense-top

Габриел готви ареста на 16 000 блогъри и фейсбуклии за "език на омразата"...

Огромни ограничения, и масови арести предстоят у нас !

Над 16 000 човека ще бъдат обект на терор заради изказване на свободното си мнение ! Еврокомисарят по цифровизацията посочи, че скорошно проучване на Европол е засякло в онлайн пространството 16 хиляди съдържания с подбуди към тероризъм и насилие.

Това е заявила Мария Габриел в НДК !
Какво означава на практика това ?

Бързо изравняване на Европейското законодателство с нашето и ГДБОП ще им бъдат развързани ръцете да правят масови арести и да се погазва свободата на словото !
Това ще бъде едно прочистване на всеки, който е неудобен, на всеки, който критикува, на всеки, който е неудобен !

Какво става в Германия, че всеки в цяла Европа може да бъде арестуван само по едно изискване на полицай при съмнение за нарушение, всеки може да посочи име на човек на хиляди километри и веднага арести и изпращане на за разпит или сверка, а това дава на службите огромен фронт за манипулации ! Всеки може да бъде издирван и арестуван с европейска директива за един коментар дори във Фейсбук !

Като мерки в Германия и Австрия се прилагат и други ограничения като запор на банкови сметки и контрол над всеки обвинен в реч на омразата с лимит до 30 евро на ден !
Така всеки обвинен няма как да обслужва домакинството си, няма как да пътува в тази Европа, в която предвижването на стоки и хора е свободно!
Как като Ви запорират парите, как да си купите билет за самолет, как да си платите хотел с 30 евро на ден?
Как да платите на адвокат дори в случай на нужда?
Мерките, който последват след това развързване на ръцете на службите водят до терор и репресия над всеки един, който е опозиция, всеки един, който казва, че не е съгласен с това, което вижда и знае !

Зад тези мерки за контрол седи едно желание за контрол на онлайн пространството и социалните мрежи !
Вървим към диктатура с нашата кандидатура на и председателството ни на ЕС ! В тази мутренска държава всички знаем как ще се използва всичко това, ами с репресия и смазване на всеки един от нас !

4 коментара:

 1. Урраа!Да живеят демокрацията и западноевропейската ценностна система(и американската)!

  ОтговорИзтриване
 2. Да ти го туря в човката габриелска.

  ОтговорИзтриване
 3. Нямам думи! Потресен съм от всичко, което се случва в "Демократична и Свободна Европа". Това ли са ценностите на Европа? Терор и насилие на свободата на словото и личността! Това е равносилно на ФАШИСТКА ДИКТАТУРА!!! ГАБРИЕЛ, ТИ СИ ЕДНА ПИОНКА в ЕС, която не е достойна да защитава интересите на собствения си народ и на свободата на личността!!!

  ОтговорИзтриване
 4. 100 Циганина да ти разпорят вмирисаната трътка Габриелска

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...