Adsense-top

Искаме хората да повярват в себе си и да дойдат пред парламента на 11.09, за да съградим всички заедно Новата Система!

Резултат с изображение за изображение атанас калев

Добро Утро – Спите ли!
Както всички вече сте наясно, аз се заех да застана с лицето си и да обявя Протеста на 11.09.2017 година в 17:00 часа пред Парламента и понеже застанах освен с лицето, също така обявих и кой съм, за десет дена вече успях да прочета Супер Пасквили за себе си.
И най – интересното е, че Пасквилите ги пускат хора от всякакви партии, няма леви, няма десни, няма център – партийната машина е врегната да храчи и сипе помия да не би някой да пропусне какъв съм дебил, какъв съм партиен член, каква съм гад чалгарска, стигна се дори до там да се вадят пак старите компромати от преди седем години, да чета за себе си, че съм свързан с мутри, наркотици, леки жрици и че правя всичко не защото го мисля и искам да се случи, а защото някой имал интерес да клатя държавата.
Само не разбрах, кой е тоя някой.
Според червената сган, Бойко ми плащал, защото искал вече да прави Бойко 4 в коалиция с ДПС.
Според герберската сган, Корнелия ми плащала, защото искала да взема властта и да управлява с ДПС.
Според червени, гербери и соросоиди на мен ми плащат ДПС, защото те дърпали конците на Чалгарите?
Стигна се дотам да прочета и какъв съм защитник на системата, защото съм искал да запазя статуквото в Съдебната Система и някакви прокурори ми плащали, за да направя протеста и да отчая Соросоидите и техните производни, но пък чета също, че и аз съм от Соросогнидите и Сорос ми плаща.
Между другото и Марешки и Патриотите ми Плащат. И дори Путин ми платил …
Десет дена седя и гледам, какъв страх разстресе партийните централи и всички около тях на хранилка и знам, че пътя е това да разкараме целият този партиен тумор, който като ламя е уплашил беззащитната ни нация, като ламя с много глави отворила голяма паст да лапа и лапа, докато не остане какво да лапат.
Изведнъж след като обявих протеста се активизираха всички, едни да правят протести, други да искат импийчмънт, трети да обявяват навсякъде, че ще има на есен Оставки и нови Избори.
Интересно ми е, къде бяха всички тези малки църкащи мишки преди десет дена и защо се опитват да очернят за пореден път в мое лице – ПРОТЕСТА?!
Аз знам, защо и ще го напиша още веднъж, ЗАЩОТО:
Ние, хората зад Протеста!
Не караме никой да ни вярва!
НЕ ОБЕЩАВАМЕ НИЩО!
Ние не искаме да ни следват!
Ние искаме хората да повярват в себе си, само и единствено в себе си и да дойдат пред парламента на 11 септември за да съградим всички заедно Новата Система!
Благодаря за вниманието!

Автор: Атанас Калев