Adsense-top

И Главчев репресиран! Вижте какво му отнела демокрацията!


Председателят на Народното събрание – Димитър Главчев също се оказа пострадал, но от… демокрацията.
Той се включи в общия герберски хор – поствания на стари кадри и флирт с електората. Вместо да си гледа работата като председател на Народното събрание, човекът се заровил в старите си албуми и пуснал снимки как изглеждал като абитуриент.
Вероятно има много свободно време, щом се е занимавал да ги дигитализира и да ги разпространи след феновете си.
И най-странното да обясни на хората, че демокрацията му е отнела много. Косата!
Да му имаме проблема!
Главчев не се интересува изобщо как живее народът. Трети мандат депутат, той отдавна се е откъснал от хората и проблемите им. Те нямат пари, кретат, карат я на изпарения и издихания, а той горкият, няма…коса.
Те не могат да се лекуват, болни, инвалиди и деца, приковани към колички обсаждат парламента, полицията ги гони, но…друго си е да си изгубиш прическата.
Не знаем дали да не обявим национален траур по този повод!
Главчев не се интересува и че му искат оставката. Че се спаси на косъм с три гласа, че откакто е поел НС, заседанията са по 30 минути, никакви закони не се приемат, че в парламента е пълна вакханалия и 240 души са се събрали да си мерят костюмите и чантите.
Той е верен член на ГЕРБ и прави това, което му наредят – т.е. нищоправене, за да може да обвини после опозицията за липсата на градивна работа  и Борисов да хвърли всички камъни в чуждата градина. А от скука, поства снимки.
С тях обаче нанесе сериозен удар на собствената си партия, която твърди, че по време на социализма учениците се били малтретирани, остригани до дъно, а на момичетата са им биели печати по краката, ако престилките им са над коляното.
Снимката е правена през 1981 г. в 35 СОУ „Добри Войников“.  Ако това е гола ученическа глава, то ние сме смърфове! И илюминати едновременно.
Но когато поставиш неправилния човек на неправилния пост, от него можеш да очакваш всичко.
Включително и върховни глупости, които даже не съзнава, че изрича!

Източник: Станислава Славова, Skandalno.net