Adsense-top

НЕФТ И ГАЗ БЛИКНАХА В ЧЕРНО МОРЕ! Правителството на ГЕРБ Засекрети Находищата!


Нефт и газ бликнаха в Черно море! Открити са големи залежи, които ще ни направят енергийно независими за сто години напред! А правителството крие!
Защо?
Защото просто няма такава новина. А истината е, че след 2 години проучване в българската морска акватория, френската фирма „Тотал“ откри… едно голямо нищо. Но продължава да рови и дълбае, като е увеличила срока на изследването с още шест месеца.
Мълчи и Бойко Борисов, който обикновено е по-приказлив и от радиоточка.
Защо така бе, Боци?
Нали само допреди година ежедневно ни облъчваше от подопечните си телевизии, че сме имаме толкова много газ и нефт, че сме щели да ги изнасяме с кошници на комшиите. А ние сме щели да се топлим за жълти стотинки. И още: всичко щяло да поевтинее така, че все едно сме във финансовия рай.
Но всъщност в ада си ни е добре, защото през зимата там поне е по-топло.
Сега се оказа, че газ няма, нефт няма, а Боцевите твърдения за обратното са били поредният надут балон, предназначен за малкото българи, които все още Му вярват, без и самите те да знаят защо.
Доскорошният порой от новини за газовото ни находище или по-скоро за липсата на такова обаче се заметоха под черджето. Все едно не са съществували никога.
Преди няколко дни Путин направи символичната първа копка на „Турски поток“, с което стана ясно, че шансовете ни за „Южен поток“, чиито тръби гният на пристанищата в Бургас и Варна, са тотално отрязани. Завинаги!
Тази новина, че руснаците ни заобикалят, също мина скорострелно и никой не се нае да я нищи по телевизията.
Сега ще си купуваме газ от Турция на цена, на каквато му хрумне на феса на Ердоган. Борисов трябва още дълго да го целува и да го нарича Тайпи, но целувките са си целувки, а газта е с пари…
Така нареченият газов хъб също потъна във фантазиите Борисови.
А Теменужка Петкова в това време продава реакторите от Белене в Москва на…трети лица.
Говори се, че Тайпи Ердоган искал да ги купи.
Нищо чудно турците да ни построят една атомна централа и в същото време да ни продават и газ.
Тогава няма смисъл да се борим срещу 5-вековното турско „присъствие“, тъй като то се завърна с тенденция да се превърне във вечно.
А находищата в Черно море Борисов ще си ги пази до следващите извънредни избори.
Които, междувпрочем, доста застрашително наближават. И май само той не усеща, че обратното броене за него и мафиотското му гербероподобно образувание вече е започнало! 

Източник: Станислава Славова, Skandalno.net